Skrevet: 31.01.2011 Klokken: 21:20

...hvor man kan vinne en GHD rettetang og extension. Hvor kult er ikke det. Haha, jeg melder meg i alle konkurrabse jeg kommer over. Typisk meg, men du kan alldri vite når du vinner. På denne konkurransen er det kun 7 stk med ellernoe. Men jeg anbefaler å melde dere på denne konkurransen, det er hos en kjempe søt blogger som kalles >Helena<!!


Ahh, jeg elsker virkelig ghd :-)

 

Meld deg på!!!

 

- MARIA

 Skrevet: 30.01.2011 Klokken: 20:43

Hey, i helga var jeg på en kooonge konf.leir i Naglestad. Koselig med masse gøye leker, ski-natursti og de koselig kveldene! ♥


hehehehehe, er jeg ikke søt?!?!?!?!??!?!?!?
Bamsemomsleken, jeg var med på den. Men orket ikke flere da jeg kun hadde to igen -.-


Enda en lek, vi hadde 1000 andre :__


Hva synes du om bildene?

- MARIASkrevet: 28.01.2011 Klokken: 15:30

Da er jeg pakket og klar til konfirmantleir. Vi skal til Naglestad, av alle andre plasser så skal vi til Nagestad. Haha, men blir koselig og dra opp til snøen med mine herlig folk. Så det kommer masse, masse bider. Stay turned!

Sommeren 2010! ♥

 

- MARRRRRRRRRRRYSkrevet: 27.01.2011 Klokken: 21:07

Har lest noen blogger her og der da jeg plutselig kom over denne kule fletten. Endelig har de kommet med noe nytt og stilig. Denne fletten er som en kurv, jeg synes den er sinsykt stilif. Men skjønner ikke helt hvordan den skal lage, men det skal jeg nok finne ut av. Den var hvertfall syykt nice!

Hva synes du?

- MARIASkrevet: 26.01.2011 Klokken: 19:47

Haha, dette var noe jeg bare plutselig sa til Mathilde i tysktimer, hun fikk full latterkrampe haha. Det var ingen mening i dette innlegget. Men skulle bare si hei og hå og det at vi hadde en Rle-prøve i dag som gikk fint. Håper dere har hatt en sprudlende dag.

Dette bildet tok vi på trening igår. Emilie-Elisabeth-random-Nancy ♥

 

Liker du uinteressant innlegg?

- MARIASkrevet: 25.01.2011 Klokken: 07:32

God morgen! I dag skal jeg, Eliabeth og Alf Erik ha MOT-møte i 7.klasse. Blir spennende, husker selv jeg alltid gledet meg til tre timer med MOT. Så er ikke noe spesielt jeg grurer meg til. Jeg tror det kommer til å bli kjempe moro! Men nå må jeg løpe, mi talast!


Have a nice day!

- MARIASkrevet: 24.01.2011 Klokken: 21:53

Okei, nå skjønner jeg egenlig ingenting. På fredag dukket opp "Tommy" på "Det store store korslaget" og da Torhild røk ut (noe han ikke likte). Det var først da jeg skjønte at det var Bjørn Løberg (PlingPlong) fra barnetv. Han ligger nå på førsteplass og er verken homofil eller feminin. Jeg skjønner ingenting. Han skal tydeligvis etterligne Lars Tangen. Åhoy, han kan umulig ha forandret seg så mye, eller har han? Hva tror du?Digger hvertfall videoen hans. Han er dødskul, men skjønner ikke vitsen. Drite seg ut på nettet. Jaja, skal ikke rakke ned på noen. Han er dødskul (-:

Tommy!

Bjørnar Løberg som rollen PlingPlong (husker jeg digget det showet)

 

- MARIASkrevet: 24.01.2011 Klokken: 18:56

Siden jeg har fått en del spørsmål i det siste har jeg tenk til å ha en spørsmålsrunde. Lurer du på noe rundt bloggen, om meg eller noe annet? Det er bare å skrive spørsmål, jeg svare på det meste. Dere vet hva jeg mener! Så slå dere løs (-:Hva luirer du på?

- Maria Mathiassen ♥Skrevet: 23.01.2011 Klokken: 18:38

  1. Du må fortelle hvilke 3 favoritt parafymer du har.
  2. Du må legge ut et bilde du liker, og fortelle hvorfor.
  3. Du må fortelle hvilken film du så sist, og hva du synes om den.
  4. Så må du utfordre 5 til!

Jeg har blitt utfordret av Benedikte!

1. Escada, Hugo Boss, Puma ♥2. Jeg har 897543675 bilder som jeg liker veldig godt. Dette er et bilde som jeg liker veldig godt. Osloturen med koret, var en koselig tur, med koselige folk. Alle bussturene, sove i bunkers, Casting Crowns konserten, shoppingtur, konserten vi hadde i Asker. Dette bilder er tatt utenfor Stortinget (med den løva). Var en kjempe gøy tur! ♥

3. "The Notebook" var den siste filmen jeg så. Dette er verdens søteste/beste/fineste film. Jeg har aldri gått så masse av en film. Det jeg likte med denne filmen var hele filmen, det at de følger dem fra første møtet til døden. Og det at Noah (hovedperson) leser dagboken for Allah (kona som har alzheimer og glemt hele fortiden sin). Anbefaler den på det høyeste. Karakter: 6.

 

4. De jeg utfordrer er:

- Helene

- Tuva

- Henriette

- Kristin

- Andrea

 

Hva synes du om min utfordring?

- MARIA

 Skrevet: 22.01.2011 Klokken: 17:14

Hei, i går var jeg på ungdomsloftet med mine søte venner. Var litt kjedelig, så jeg, Mathilde og Josefine bestemte oss for å se på en film. Vi så verdens fineste film, det er den fineste filmen jeg har sett. Vi så "The Notebook", jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste.

Min super kule venn, Kristin ♥


Helly :-)

Min søte venn..

PeaceMathilde du e awsome ♥


 

Hva synes du om bildene?

MARIA MATHIASSEN ♥Skrevet: 21.01.2011 Klokken: 19:24

Hei alle sammen! Nå er det endelig helg igjen. Ahh, det er alltid like deilig med helg. Hehe, denne helga skal vi spille to kamper (Mandal og Vennesla). Blir spennende kamper. I kveld skal jeg til byen (ungdomslofte-west side-spar) med mine gode venner. Begynner egenlig å bli standar det at vi er i byen på fredager.  Like koselig hver gang!

Åå, det var virkelig "the time of my life".

Vi er alle spesielle på vær vår måte :-)

 

Deilig med helg ellerrrrrrrrrrr?

- MARIASkrevet: 21.01.2011 Klokken: 15:10

H to the E to the I.....HEI!

I dag etter gymtimen stakk jeg, Josefine og Mathilde ned på badehuset med våre tøffe lærere Fern, Peder og Kirsten. Temperaturen var på null grader, så vi måtte slå i isen. Haha, det var kaldt det kan jeg innrømme. Men forfrisene det var det.


k-a-l-d!

Mathilde (-:

Haha, kaldt Josefine?

Standar bilde av meg, "tommelen opp" for at vi badet (-:

Gjengen ♥

 

Har du isbadet før?

- MARIASkrevet: 19.01.2011 Klokken: 22:48

Egenlig skulle jeg hatt spørsmålsrunde (har fått en del spørsmål osv), skulle laget sminkevideo som var forrige ukens må gjøre. Men serriøst det blir litt mye for meg. Jeg har litt mye å gjøre. Jeg går i 9. klasse, det er sånn ett til to år til jeg burde ta skolen for alvor. Liksom skole-lekser-venner før blogg, det ligger jo i ordet. Men det skal komme, ting tar tid. Btw jeg tror jeg slutter med ukens må gjøre, også har jeg det bare sånn avogtil. Høres det greit ut?

Med dette bildet, ville jeg si god natt, sweet dreams ♥

 

Synes du jeg er treig?

- MARIA MATHIASSEN ♥Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 15:20

Været i Farsund er ikke noe å skryte av, det er regn oppå is og slaps. Et vær som ikke er bra for meg, jeg slir, snubler og faller. Med tanke på dette, så gleder jeg meg til dommrtrn. Ingen bekymringer. Bare fri, sol, sommer, lange kvelder, is, varme, sol, venner ♥


Dyreparken

Dyreparken

Kaperdagene

Alle jentekveldene.

Savner brunfargen, nå er jeg bleik som en vanpyr :(Alle solfylte dager

 

Savner ikke du sommeren?

- MARIASkrevet: 16.01.2011 Klokken: 21:46

♥Hei, i går var jeg på Livingstone, det var like koselig som vanlig. Roadservice hadde bl.a en kanon bra konsert, det var en konge kveld. Hehe, vi liger det! ♥
Bestizzen min :-)

Hahah, Julian heiv den grønne tingen akkuratt når bildet ble tatt!

Der er awsomee..Min første julebrus i år, jeg drikker julebrus i januar :-)

Har du vært på Livingstone før?

Har du vært på konsert med Roadservice?

- MARIA MATHIASSEN ♥Skrevet: 15.01.2011 Klokken: 12:56

...jeg nei. Jeg må bare lese ferdig boka. Haha, de to siste timene har jeg suttet dypt ned i den fjerden Twilight boka. Det er så spennende. Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til sommeren, siden da kommer filmen ut. Ahh, jeg elsker Twilight.

 

Leser du bøker?

- MARIA ♥Skrevet: 13.01.2011 Klokken: 10:11

God morgen og god morgen, jeg har vært våken siden sju. Men her er jeg, klar for naturfag time, blir en deilig time skal se på at alle andre i klasse presenterer om ip-telefor, fast telefon osv. Jeg presenterte i går, jeg hadde om Canal Digital. Fikk ikke så vanskelig stoff så jeg følte det gikk supert! Slenger ut en outfit:Bukse, cardigen, singlett - bikbok, hals - h&m, smykke - fikk jeg av Helene til jul!

På dette innlegget kan dere legge igjen er kommentar om hva du vil ha som "ukens må gjøre". Det er bare å legge igjen en kommentar. Filmer i dag eller i morgen. Det spørs egenlig hvor mange som kommenterer :

 

Hva synes du om outfiten?

Hva vil du jeg skal gjøre denne uka?

- MARIA MATHIASSEN ♥Skrevet: 12.01.2011 Klokken: 16:27

Hei nå sitter jeg å ser på Glee. Jeg elsker den serien. Jeg drikker også sjoklade kaffe, det er døds godt. Digg og bare ligge å slappe av med Glee og sjokolade kaffe :-)

Justice - D.A.N.C.E, (lovelovelovelove) ♥


Nam, anbefales for deg som liker kaffe smak ♥

Tusseline atm! (-:

Ble ikke noe bra bilder av covere, derfor bilde fra google!

 

Ser du på Glee?

Liker du sjokolade kaffe?

- MARIASkrevet: 12.01.2011 Klokken: 15:58

Jeg er nok en gang med i en konkurranse hvor jeg kan vinne Iphone 4. Jeg vet at jeg aldri komme til å vinne, men du kan aldri vite. Dette er kanslke min tur. Jeg håper jeg vinner. Hallo, det er en iphone 4, du finner ikke bedre mobil. Konkurransen er på >Nina Mandelenas blogg.<  Hun er en 16år gammel jente og blogge kjempe bra etter min mening!

 

Er ikke der kult! :-)

 

- MARIASkrevet: 11.01.2011 Klokken: 15:08

Heihei!

Siden det var en del som lurte på hvordan jeg lager den headeren jeg har nå. Jeg hadde egenlig laget en liten film, men siden den ikke vil laste opp på youtube eller blogg.no så valge jeg og lage et helt enkelt innlegg om det. Jeg er ikke den beste til å forklare. Men jeg skal prøve så godt jeg kan! :-)

Det første du må gjøre er å laste ned photofilter (trykk her).


Det du begynner med er å trykke på det hvite arket helt oppi venstre hjørnet. Da kommer du til å få opp dette vinduet. Det som er smartest å gjøre er å klikke på cm. På min header valgt jeg 100 width og 50 height. Da er det bare å trykke på ok.

Og du vil få opp et slikt ark. Neste steg er å trykke på bokstaven T som står for tekst.

Her skriver du bokstaven du vil ha. Og klikker videre på Effects.

Her skal du bruke den nederste boksen. For å få den aktivert må du trykke på "fill patteren". Deretter klikker du på den den lille mappa å laste opp det bilde du vil bruke i bokstav. Da gjenstår det bare og....

....klikke ok!

Ok bokstaven kommer opp slik. Da er det bare og klikke på lagre knappen. Og starte prosessen om igjen. Jeg håper jeg klarte å forklare godt nok. Da vil jeg bare ønske dere lykke til!

 

Skjønte du noe ut av det?

- MARIA MATHIASSEN ♥

hits