Skrevet: 27.02.2012 Klokken: 22:35

 

- MARIASkrevet: 26.02.2012 Klokken: 18:54

I dag har jeg og herlige Helene vært ute og tatt noen bilder i det fine været. Har jo vært sommervær i vinterferien. Liker virkelig det, og håper på like bra vært framover. Reiser opp på fjellet på onsdag, så sier ikke neitakk til god været! Men  her kommer noen bildene :-)
loveyou!

- MARIASkrevet: 25.02.2012 Klokken: 15:54

Hei dere!

Har vist blitt litt lite blogging i det siste. Men for å si det rett ut så har jeg ikke gjort stort, har vært syk og lugget på sofaen og ja. Men idag er det lørdag, helg og jeg har vinterferie. Det feiret jeg med en aldri så liten tur på stranda. Piknik med Helene og hennes herlige lillesøster Anna. Var utrolig koselig med kakao, kjeks og sandslottbygging. Livet er herlig altså!! 

Anna Banana ♥Søskenkjærlighet ♥♥ 


Dere for ha en fantastsisk dag!!

- MARIASkrevet: 20.02.2012 Klokken: 20:06

Hei dere!!

Har hatt en travel helg, med andre ord har jeg vært på farta hele tiden. På fredag var det jobb og jentekveld. På lørdag dømte jeg håndballkamper (jente 9, kjempeskjønne!!) også var jeg på UKM. På søndag spilte jeg håndballkamp på Evje. 


Tuva og Helene ♥♥


Vebjørn :-)

Tommy hadde et aldri så lite show (konfransierne!!)Tiril og hennes nydelige sang!!  ♥♥♥ 

Søskenbarnet mitt som spiller piano :):):)

 

Hva har dere gjort i helga?

- MARIASkrevet: 20.02.2012 Klokken: 18:47

Heei 

Skulle bare innformere om at Maria har fått navnet Marycool, og det er en grunn for det.. Hun er awsoooome kul, digger henne delux! Har egentlig ikke ord til å beskrive henne, hadde tatt laang tid. Livet hadde ikke vært det samme uten henne.. klarer ikke tenke tanken av å ikke se smilet hennes hver dag på skolen! Hun har verdens kuleste latteren, òg så mye vi ler av som egentlig ikke er morsomt, haha! Du maria skal vite at uansett hva som skjer så holder vi sammen, det vil vi alltid gjøre! Du er så utrolig herlig, god, støttende, god å snakke med, snill, morsom og så evig mye mer.. Du er rett og slett helt ubeskrivelig!

 

Takk for alt det brae du gjør mot meg, og så mye som du støtter meg når det gjelder mamma og andre ting som støter på i livet! Hva skulle jeg gjort uten deg?!? Kunne sagt så mye mer, men nå har vi jo time så tar det en annen dag.. Du skal vite at du har så sinnsykt stor plass i hjerte mitt, og jeg er så utrolig glad vi er bestevenner! Det er så godt å kalle deg min bestevenn, oss to for alltid ? loveyou, verdens beste! 

 


I love you allerbestevenn <3

 

Helene Dale Ubostad ♥Skrevet: 14.02.2012 Klokken: 14:42

Aw, så søtt. Håper dere for er fantastsik dag fylt med masse kjærlighet (haha!!)

- MARIASkrevet: 12.02.2012 Klokken: 16:49

I dag er det morsdag og dagen min startet med at jeg lagte frokst og smoothie til mamma, og ga henne en gave. Noe som hun satte veldig pris på. Gratulerer med morsdag til verdenbeste mamma  ♥♥ Vi tok oss en aldri så liten tur på stranda og drømte fram til sommeren med sjøsus og ei herlig sol. Livet er herlig!! ♥♥♥ 

Mamma ♥ 


Tommelen opp for morsdagen da!!

 

Nå blir det familieselskap. Dere for ha en fantastisk morsdag og ikke minst søndag!

Hva gjorde du?

- MARIASkrevet: 10.02.2012 Klokken: 16:17

ENDELIG er det heeelg!! Elsker fredager og helg. Blir nok en slapp helg med daffing, soving, se på serier og bare chille. Men det er herlig ddet også. Dere for ha en fantastisk helg :-) 

Hva skal du i helga? 

- MARIASkrevet: 09.02.2012 Klokken: 19:38

Aw, så herlig. Han er kun 18 måneder og er allerede blitt proff. Det kalles naturlig talent det, men er jo ikke så rart at han er så god når foreldrene er profesjonelle tennispileller :)

 

- MARIASkrevet: 07.02.2012 Klokken: 21:29

I dag har jeg vært med herlighetene mine, Helene, Tuva og Linn. Har vært utrolig koselig, vi har laget taco, tatt bilder og bare chillet. Livet er herlig altså!! :)


Tuva og Helene ♥♥:)
Hva har du gjort idag?

- MARIASkrevet: 06.02.2012 Klokken: 22:41

Hei dere! Da var det mandag allerede, og jeg har hatt en like travel dag som mandagene pleier og være. Den starter med skolen med de herlige folka, etter skolen dro jeg ned på jobb. Og på kvelden var det leksetid, wehuu. Der har dere min mandag. Men gud for en deilg følelse er det er og sette seg ned med en kopp te, en god bok og wordfeud.

Men over til noe mere postivit. Mandag trenger ikke nødvendigvis og være noe negativt. Ta og snu litt om på det, det er trossalt en ny uke, ny dag med nye muligheter vet dere. Fantastisk ikke sant, haha. Dere for ha en fantastisk kveld og uke. Og husk i går var i dag i morgen :)

 

- MARIASkrevet: 05.02.2012 Klokken: 20:28♥♥♥ 

Da er mamma sine fantastiske skillingboller nettopp kommet ut av ovnen. Og det lukter deilig i leiligheta, skillingsbollene smakte helt nydelig!!!

 

Bakt i det siste?

- MARIASkrevet: 05.02.2012 Klokken: 14:47

Nå som snøen har lagt seg så fint over Farsund, må vi jo leke i den mens vi kan. Så igår tok jeg turen ut med de kule folka. Vi tok med oss akebretta og akte som vi aldri har gjort før, blir aldri for store for aking vettu. Sunniva hadde med seg kamera, og tok et par bilder som jeg tenkte dere skulle få se :-)

Helene og Tuva!! ♥♥ 

Emilie  ♥♥ Iloveyou  ♥♥ 

Endra størrelsen fra 400 px til 600px, derfor ble bildene litt uklare, eller er det bare hos meg de er det? Men dere for ha en herlig søndag. Det skal ihvertfall jeg med masse skolearbeid...

 

Aket i det siste?

- MARIA

 Skrevet: 05.02.2012 Klokken: 13:56

I går var jeg på salget i Lyngdal. Og kom over denne genseren som skreik til meg, og jeg kunne ikke bare la den henge. Det var trossalt 70% på den og da blir den billig. Dette liker jeg selvfølgelig, haha. Den ser veldig kjedelig ut der den henger, men den er mye finere på :)

 

Tycks?

- MARIASkrevet: 04.02.2012 Klokken: 18:22

I dag har jeg vært i Lyngdal med Emilie og Tuva. Vi var på Jonas B. og spise lunsj, jeg hadde en herlig kyllingsalat. Ble også en genser rikere på turen, fant en fin genser på salg, haha. 


Emilie og Tuva ♥♥♥ 
 

 

Hva har du gjort i dag? 

- MARIASkrevet: 04.02.2012 Klokken: 17:03

I går var jeg hos Mathilde. Vi lagte oss en herlige frappuccino med karamell. Den var nesten like god som Starbucks sin. Senere lagte vi oss nachos og koste oss med TVen. Var en herlig start på helga!! :)

 

Hadde du en bra kveld? 

- MARIASkrevet: 02.02.2012 Klokken: 19:19
Åååå, nå fikk jeg syykt lyst på det!! ♥♥♥ 


♥♥ 

HERRELIG!! Det er jo min største drøm!!!  ♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Årh, det er så sinnsykt masse jeg har lyst til å oppleve før jeg dør. Jeg skal definitivt reise masse rundt i verden, det er bare noe jeg har bestemt meg for. Etter vgs. vil jeg ta et fri år, og bare reise rundt og oppleve verden. Håper på å oppnå noen av disse drømmene da, som å reise til Hawaii, shoppe i NY, møte eller tilbringe en dag med 1D eller møte Justin Bieber (♥♥). 

Nå drømmer jeg meg helt vekk her. Digger disse bildene ihvertfall, alle er funnet på weheartit. Elsker virkelig den nettsida, er så utrolig mange fine bilder der. Har appen på mobilen (eller nettsiden lagret), og jeg er inne på sida flere ganger til dagen. Herligt asså!!

Nå blir det leksetid, og senere blir det ostesmørbrød og en herlig kopp med te.. Blir nok en herlig kveld (så fort jeg blir ferdig med leksene!!) 

 

Noe spesielt du vil gjøre før du dør?

- MARIASkrevet: 01.02.2012 Klokken: 15:28

♥ Når jeg kjeder meg leser jeg igjennom alle bloggene på topplista

♥ Jeg bare ELSKER mat, det er det beste som finnes her i verden 

♥ Jeg er veldig klomsere, vimsete og fjern til tider (eller hele tiden...)

♥ Jeg er ekstremt mørkeredd

♥ Når jeg først liker en sang, kan jeg høre den om og om igjen uten og bli aldri lei

♥ Jeg liker ikke å legge meg, elsker og sove og hater å stå opp

♥ Elsker og shoppe, det er det beste som finnes (etter mat!!)¨

♥ Jeg kommer med mange rare og teite kommentarer, og snakker ofte med meg selv

♥ Har dårlig selvtillit (som de fleste jenter har, en eller anna gang i livet)

♥ Jeg er ei positiv jente, er oftest i god humør, som snakker ofte som en foss og ler av alt og ingenting 

Nå skal jeg lage med litt middag, det blir nok tomatsuppe med makaroni. Ahh, elsker tomatsupper. En av de beste suppene som finnes etter mine meninger ♥♥♥

Noe du ikke visste?

- MARIA

hits