Skrevet: 25.04.2012 Klokken: 16:36

Jeg kjøpte meg et par nye converse i London, noe jeg er veldig fornøyd med. Har et par høye hvite fra før av, så jeg gleder meg til å bruke disse lave til sommeren. De er allerede blitt en favoritt blandt skoene mine :-)

♥♥ 

-MARIAMATHIASSENSkrevet: 24.04.2012 Klokken: 14:27

Hei dere!! Natt til mandag kom jeg hjem fra en uforglemmelig helg i London. Jeg reiste da ned på jubelumstur med koret. Vi besøkte bl.a Madame Tussard, var på symphoni konsert, sightseeing rundt i byen, så musikalen The Lion King, shopping i Oxford street, hadde konsert i sjømannskirka og besøkte null merdialen. Fikk gjort utolig masse på kort til. Noe av det jeg likte best må være musikalen, så om du reiser til London vil jeg anbefale deg og dra på en musikal. Det er virkelig en opplevelse som alle burde ha opplevd. Vi var å så The Lion King, og jeg har ikke ord for hvor bra den var.  

 

Hadde selvføgelig med kamera mitt, så jeg slenger ut noen bilder fra turen :-)

 
Engelsk frokost servert på rommet er aldri feil  :-)♥♥♥♥ 

Leonardo Dicaprino!!JUSTIN BIEBER!!!!  ♥♥♥♥


Obamas sektriær ;-)Haha!!

Dere er herlige!!

Starbucks ♥♥ Fra symponi-konserten :)

 

London Eye ♥♥ 


Big Ben!!

Ahhhhh!! 

Herlige dere er!!

Beste kaka jeg har smakt!
Fra musikalen hvor....

Jon Arne Rise også var :-DD

Gudstjeneste i den norske sjømannskirka.Planking med nullmerdianen er jo kult.

♥ 

Da jeg fikk høre at Jusitn Bieber var i samme by som meg ble jeg jo overlykkelig og håpte på å se han. Men det gjorde jeg da ikke, så jeg fikk denne dukken. Koselig deg da  ♥♥ 


Jeg har hatt en fantastisk tur med verdens beste kor. Og jeg kan helt klart reise på tur med dem igjen, søttifem herlige mennesker.  Jeg har alltid hatt lst ntil å reise ned til London, og endelig har jeg vært der, det blir garantert ikke den siste turen. For si det sånn har jeg forelsket meg i den mye, alle gatene, husene, bygningene og selve plassen. Kunne ikke blitt bedre ;-)

 

Har du vært i London før?

Hva synes du om bildene?

- MARIA MATHIASSEN

 

hits