Skrevet: 01.07.2010 Klokken: 00:00

...men veldig trag, og som folk presser.
Jaja, det hører til. Men utenom det, var vg lista topp, og det at Helene var med ble jo bare bedre. A1, Bjørn Johan, Sirius, The pink Robots, Lars Vaular. Diggdiigg.

Før vi gikk på Vg lista stopte vi på kvaderat. Jeg kjøpte jeg meg en ny veske på gina tricot. Det er tilbud der. Emm, er det ikke tilbud i alle butikker for tiden

Nå er det ikke lenge til Kristian, broren min. Kommer hjem fra USA. Han og mange kompiser har vært der i 3 uker nå. Er ikke sikker. Haha.


Heleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee og Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

Sorry, for litt uklare bilder, kamera mitt gikk tom for strøm rett før det begynte, så jeg måtte klare med med kamera på mobil. Pluss vi sto ikke helt forran heller. Så måtte zoome litt.


The Pink Robots med låta Curly <3333333333333333333333333


Sirius eller Kristian Rønningen (?) han vant hvertfall Norske talenter (:


Tone Damli AAberget - I love you :-D


Ben i A1 <3


Mark i Ai (:

Jeg så faktisk A1s "comback" på Allsang på grengsen i fjor. De var jo ikke så kjente da. Hvertfall fikk bilde, men tror ikke dere vill se det. Ser litt sånn ja.Bjørn Johan Muri ;-)

Oooooooooooooooog:

Lars Vaular - E må ha, e må ha sobriller på xD

Sorry er så trøtt, så kommer sikkert bilde av veska mi i morra ;-D
Spiser så tror jeg at jeg legger meg, tihi. Blogges, søtiser <3

- Maria
Skrevet: 30.06.2010 Klokken: 11:14

heisann sveisann.
Sorry for ingen innlegg i gå. Jeg var hos Tuva og så film. Vi tok noen bilder, som hun skulle legge ut. Men hun har ikke gjordt det enda. Det er grunnen for ingen bilder.

Men vi stikker snart skal på vg lista i stavanger. Og vi bor jp langt i sør, så tar litt tid og kjøre. Helene søta skal være med. Dette blir koooos <3


Random bilde av meg til høyre og Helene til venstre ;-)

- MARIA


Skrevet: 28.06.2010 Klokken: 21:42


Timbuktu - Alle vill till himmelen men ingen vill dö
(Denne sangen er kul, og får meg i godt sommerhumør)

Ahh! Nå begynner jeg og skjønne at jeg virkelig har sommerferie. Det og legge seg sendt og sove så lenge du vil digger jeg. Og det at det er varmt og sol blir bare bedre. Jeg elsker virkelig sommer. Klares nesten ikke og beskrives. Nå sitter jeg og ser på solnedgang, men det er litt tåkete. Funker greit, det

I kveld tenkte jeg å chille med pochorn forran peisen vi har ute på terrasen. (Jeg bare elsker popchorn, men hvem liker ikke det?) Stakkars de, da gør de glipp av masse.

Men jeg tenkte og ha konkurranse, men det kommer det mer om sendere, så det er bare og følge med på bloggen min, jeg holder meg oppdatert.Jeg bare elsker og ha på meg stor t-shorte og kosebuksa mi  ♥

- MARIASkrevet: 27.06.2010 Klokken: 22:44

...og vi ser film. Sorry, for at det er blogging så sent, sitter dessverre ikke på dataen hele dagen, når det er så filt vær ute. Og sommer. I dag var jeg på badehiset med Johanne. Vi gikk og passet Ola og de etterpå. De er søte.

Når vi kom hjem, satte vi oss i det nye boblebadet vår, fytti så herligt. Men vi hadde et problem. Vi fikk vannvittig mye skum. Det ble nesten litt mye, pluss når vi hadde boblene på kom det jo enda mere. Såe.. Vi overlevde hvertfall.

Nå sitter vi og ser på film. Love actully. Den er sikkielig søt og romatisk ♥


lovely ♥

Forresten: jeg lover at det kommer en video i den uken som kommer ;.-)

- MARIA

hva har dere gjort i dag?
Skrevet: 27.06.2010 Klokken: 01:05

Heisann

Sorry, for ingen blogging før nå har ikke hatt tid. Jeg og Helene stakk til Vanse på American festival, på sånn bil parade. De med amrikanske biler kjører rundt i. Etter det satt vi barnevakt for noen hærlige unger. Nå sitter vi i stua og hører på det voice og bare chiller med hver sin pc. Kan ikke bli bedre. Tror vi snart legger oss.


♥ loveu

- MARIA

hva har du gojrt i dag ?


Skrevet: 25.06.2010 Klokken: 23:58

Endelig ny header. Jeg fikk til å lage header med bokstaver og bilde inni. Hva synes du? Jeg skulle bare gi en lyd fra meg om at headeren kom ogsånt. Dette blir et kort innlegg, for jeg er sick trøtt. Jaja, vi snakkes i morgen.

NATTA ♥


Skrevet: 25.06.2010 Klokken: 21:32

Jeg kan begynne med at jeg bare elsker tivoli, men ulempen med det er at det er svin dyrt. 40 kroner for en karusell som varer i 2 minutter. Det blir fort dyrt det. Men det er hvertfall tivoli i Vanse det er sånn. American festival. Gøy det, haha. Det er hvertfall masse kule folk der. Men jeg, Therese, Alex og Eirik tok koppene, alene. Liksom ikke noen andre i karusellen. Haha.


Eirik - Alex - meg - Therese :_


HAHA, jeg holder på og le meg i gjeld  xD

Men nå skal jeg  slappe av med en film kansje. For bare se, blogges  ;-)

-MARIA


har du vært på tivoli?


Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 13:29


Rudi Myntevik - Verdens Håp


Det gjør hvertfall jeg. Dette innlegge er ikke ment for at jeg skal få dere til å bli kristne, men jeg føler bare for og si dette. Gud er med dere hver dag. Om du  er rik eller fattig. Ung eller gammel. Hvis du aldri har trodd på  Gud, men bestemmer deg for og ta Gud inn i livet ditt. Han sier alltid ja. Han er der for deg. Han står deg nær. Om du har gjort noe virkelig galt, og må evt i fengsel. Og ber om tilgivelse hos Gud, så tiligir ha deg. 

Jeg tror på at Jesus døde på korset. Og denne sangen er minne jeg har fra leiren i påska.
 
I Påska skjedde noe virkelig spessielt. Jeg var på leir i Bø. Det var veldig koselig og sånt. Men på møtene, følte jeg meg besyttet, som om noe grep inni meg. Jeg kjente tårene kom. Fordi det de snakket om på møtene. Jeg følte meg så truffet.

Jeg har vokst opp i en kristen familie. Men det som skjedde på leiren, var helt awsome. Jeg tok Gud inn til meg. Jeg sa ja til Gud. Og det kan du også gjøre, hvsi du bare vil det nok. For eksempel i konfirmant tiden. Alle må igjennom det. OG jeg valgte og konfirmere meg kristelig av denne grunn.

Jeg elsker Jesus av hele mitt hjerte, og han vil alltid være nummer en for meg. For jeg vet at han aldri svikter meg. Han er der for meg. Og han beskytter meg.

Du kan aldri vite hva som skjer hvis du ber til Gud. Du kan be hvis du har det vanskelig, hvis du er glad, eller hvis du bare trenger og prarte med noen. Han snakker til deg.

Hvis du tenker nå, at hun har gått helt fra vettet, så er det helt greit. For jeg sier bare sannheten. For dette er noe jeg mener.

Gud ELSKER deg og tilbyr en fantastisk PLAN for livet ditt.
OG JEG ER STOLT AV Å VÆRE KRISTEN ♥
tror du på Gud?

- MARIASkrevet: 24.06.2010 Klokken: 00:44

Heisann sveisann.

I dag var jeg på stranda med verdens herligste folk, serrilst jeg kødder ikke. Dere er bare sweeeeet. Jeg, Ingrid Antonia, Helene, Tuva, Sunniva, Julian og Peder Anton. Det var bare så kos. Vi satt og prater, spiste chips og bare koste oss. Vi gikk før de begynte og tenne bålet. Men jeg hadde med meg kamera. Men Sunniva tok også noen bilder som jeg skal få. HAHA.


Men nå legger jeg meg, goooooood natt.

Hva har du gjort i dag på St. Hans ?


Skrevet: 23.06.2010 Klokken: 00:02

Awwe, denne sangen er bare nyydeig. Blir så sinsykt glad når jeg hører denne sagen. Det var Ingrid som tipset meg om sangen. Du er herlig Ingrid ♥ ♥

Btw: Må bare få med at Helene er herlig, jeg er her for deg gulle, husk det at jeg, ALLTID er her for deg i tykt og tynt. 
Jeg er kjempe glad i deg ♥Ess i ermet - Dette er livet

Men jeg legger, meg nå. Er trøtt etter en lang og koselig dag, og har hele sommeren forran meg. CHILL. Natta.♥♥

- MARIA


Skrevet: 22.06.2010 Klokken: 23:54

   Borte bra men hjemme best. Det var sykt gøy i Haugesund. Men nå er jeg da kommet hjem. Det var sykt deilig og kjøre over Nordsund brua og bare se ut over Farsund. Jeg bare kjenner og godt jeg elsker denne byen. Og med tanke på at jeg har sommerferie blir jeg bare mer glad.Vi tok selfølgelig noen bilder på toget. HAHA. Vi satt nesten helt alene og koset oss. Fytti, å chill med de nye kosedressene, eller det er en genser og bukse. Det er i ferksen farge.


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA.

Der ser du et bilde av genseren, men det bilde hvor jeg hviser hele vil ikke alste opp. Men hvertfall jreg kjøpte det for 99kr pr del på Bikbok, halv pris. Ikke galt.Tuva guuuuuuulli, det var sick kos på tur med deg. Du er bare nyydelig ♥


- MARIA

 

 Skrevet: 21.06.2010 Klokken: 17:59

Heisann.
Nå sitter vi og chiller på rommet vi har vært på Amanda og Oasen. Jeg kjøpte meg en søt, blomstrete cardigen, og en sikkelig deilig "kosedress" det er liksom en genser og bukse. Fytti, og deilig. Og blomster til å ha i håret som jeg bare elsker. HAHA. Og armbånd. Digg.

Men vi skal på Vormedal og bada eller hvertfall sole oss, vi får bare se. Kos dere i sola, folkens ;-D


loveu  ♥

- MARIA

hvar har du gjort i dag ?Skrevet: 21.06.2010 Klokken: 11:55

..neida, haha. Nå ligger jeg og Tuva ute og soler oss. Ingrid er på skolen. Men hun kommer hjem klokka 2 så vi bare chiller til da.

 Vi venter på Kjartan (fetteren til Ingrid), du skjønner vi skal på oasen. Dette blir ett kort innlegg, vi sankkes heller sendere heller, da har jeg sikker litt mere på hjertet, kos dere i det nydelig været ;-)


- MARIASkrevet: 20.06.2010 Klokken: 23:02

halla balla

Det er sykt gøy her, masse kule folk. Ohh, herligt. Men i dag har vi vært på Vårmedalsvatne (tror jeg), hvertfall det er et ferskvann. Der traff vi Sigmund og Sindre. Vi bada eller Sigmund og Sindre gjorde. Vi var også på McDonnels og hadde McFlorry. Der traff vi forresten Frida. Vi gikk på Mix og leide en film.


Sigmund - Ingrid - Frida - Tuva 


Sindre ;-DHAHAHA, Sigmund (:


Ingriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid ♥


awe ♥ ;D

Men jeg legger meg nå skal sove lenge i morgen, siden jeg har sommerferie. Så skal jeg og Tuva på Oasen, blir en sick chill da. Men natta, søtiser ♥

- MARIA


Skrevet: 19.06.2010 Klokken: 23:40

heisann
Nå er jeg i Haugesund med verdens beste jenter, Tuva og Ingrid. Vi chiller og bare koser oss. Vi har vært ute og tatt masse bilder. Vi var også på markedet og oasen i dag. Kjøpte meg en søt bikini, neglelakk og noe til. Nå skal vi filme en sånn film, haha. Blir morsomt, skal se om jeg kan få lagt den ut .Tuva sweety ;*


<3


ingriiiiiiid ;-D <3

- MARIA


Skrevet: 18.06.2010 Klokken: 14:10

Fytti grisen! Jeg har sommerferie. Blir skikkelig glad inni meg, med tanke på at jeg har feire i to måneder nå. Jeg skal ha det så gøy med venner, familie, sola. haha. Og jeg skal til Haugesund i morgen med Tuva til Ingrid. Jeg klarer ikke helt å to det. Men hvertfall skal bi sykt chill og komme opp der. En skikkelig god start på sommerferien altså.

Men jeg må pakke, spise, dusje..... Men jeg skulle bare si GOD SOMMER, FOLKENS! ♥
Kos dere, og ta en titt inn om bloggen min, kommer til å blogge masse ;D


Justin Bieber - U smile

- MARIA
Skrevet: 15.06.2010 Klokken: 22:11

heisann

Som jeg skrev i det forrige innlegge, så var jeg på cup i helga. Det var kos. Vi spilte, og koste oss. På fredag sang jeg med koret (lokal koret her jeg bor). vi sang for kor dirigenten vår. Så vi rakk ikke toget vi skulle ta, så vi tok buss. Vi kom derfor litt sent, så sov i en garderobe, istedenfor hallen. HAHA.

Men hvertfall vi tapte og kom på nest siste plass, mens Fil 1.....


vant sølv, de kom på andre plass. Her ser du Kamilla og Elisabeth.


HAHA :-)


Vi kom gratis inn i Bø sommarland. Diggdigg. Her ser du Mathilde og magasuga, den tørr ikke jeg å ta, tørr du?ingrid antonia og tuva søtiser <3


Mariaaaaaaa <3


koskos. jeg og kine ;-D


var du på sommalancup i Bø i helga?


Skrevet: 15.06.2010 Klokken: 09:39

heihei

Dette virker en smule rart. Men jeg svanet å blogge. Jeg og noen venner starten en blogg. Men vi klarer ikke helt å blogge og sånt. Og jeg trodde vi kom til å klare det. Så jeg slettet den forrige bloggen. Men heldigvis er det mulig å starte ny blogg.

Det har skjer veldig mye for tiden, og nå er degt bare tre dager igjen til sommerferie. Og tre dager til jeg skal til Haugesund med Tuva. Vi skal til Ingrid. Det blir sykt gøy, og en skikkelig fin start på sommmerferien. ÅÅ, jeg klarer ikke og la være å tenke på det. Det blir shopping, bading og masse moro. Jeg har ikke vært der oppe hos henne heller.

Men i helga var jeg på cup i Bø. Fil j14-1 kom til finalen og landet på 2. plass. Men oss derimot. Fil j14-2 vi kom på sisteplass. HAHA. Men jeg legger ut bildene sendere.

Jeg klarer ikke å legge ut headeren, men jeg skal ikke gi opp. Det blir nok litt mer design etterhvert. Så bare chill, og kos dere i sola, det gjør hvertfall jeg :-DIngrid - jeg - Tuva ♥

Forrige gang Ingrid var i Farsund, det var kos det. HAHA.

- MARIA


Skrevet: 14.06.2010 Klokken: 21:19

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits