Skrevet: 30.06.2011 Klokken: 17:41

Hei allesammen! Det har skjedd beldig masse i det siste og på toppen av det så er nettverket på det laveste. Tar jo nesten en time å laste opp et bilde. Og det har jeg dessverre ikke gidd til. Men nå er jeg på en plass hvor det er super rask nett, så nå skal det bli bloggings. 

Har ikke blogget siden skoleavslutningen, så her kommer et lite referat at begynnelsen av sommerferien min. Ferein startet hos Johanne hvor jeg overnattet i to dager. Der fikk vi besøk av noen famile fra andre siden av kloden, Amerika. Kjempekoselig det!

EDIT: Har funnet et bilde på facebook fra de Amrikanske som var i Norge. Hun er faktisk mammas tremenning, så når hun får barn, blir det mine firmenninger. Ahhh, dere skjønner?!?! Det gjør ikke jeg..... :-(

Josefine - Johanne - Kirstin (amrikaner) - meg - Hanna Tobine :-)


Johanne ♥


Jeg var hos søskenbarnet mitt Soifie, og så verdens søteste kattunger på 6 uker. Tror jeg ble litt forelsket jeg, var ihvertfall nydelige.Se de blåe øynene de har. Herlige jo ♥


Forrige torsdag var det St. Hans og den feiret jeg, eller hva jeg skal si. Jeg var ihvertfall med mange søte jenter på stranda. Hvor vi grillet pølser på en engangsgrill. Tror ikke det hadde vært så bra dersom vi startet et bål. Så vi holdt oss unna det. Men koselig var det ihvertfall.
Hva skjer med at dette bilde ble så mye mindre enn de andre bildene? Jaja, jeg og Mathilde badet ihvertfall, tror jeg klarte å trø på en blåmanet. Var maaange av dem, var redd, vannet var kaldt og alt var galt. Men badet fikk jeg ihvertfall gjordt :-)
Mathilde hadde med seg verdens beste muffins.....OREO ♥


Jeg og broren min Fredrik har gått tur til Storafjellet. Aner ikke hvor mange menter det er over havet men hvis jeg skal tippe sier jeg ca. 500 meter. Men for å være helt ærlig så aner jeg ikke. Bryr meg ikke heller. Men en fin tur var det.


Der røde pilen peker til byen!


Ellers holder vi på å flytte ut fra huset vårt og inn til nye leiligheter. Der er det ikke lov til å ha dyr. Noe som betyr at vi må kvitte oss med katten vår Tusseline :-(  Så jeg har også tatt farvel emd verdens herligste katt!

'

Tusseline ♥♥♥♥♥

Vi flytter snart inn til en leilighet med fiber/veldig rassk nettverk. Og da skal det bli masse blogging, det skal jeg love dere. Disse siste dagene har jeg faktisk savnet blogging. Så jeg kan vel si at jeg er avhengig av bloggen? 

 

Hatt en fin uke?

- Maria MathiassenSkrevet: 21.06.2011 Klokken: 15:08

Om du er litt småsulten eller er i farta vet jeg om noen som er sunt, kjapp å lageog kjempegodt. Nemlig smoothie med havegryn oppi. Det høres kjempe ekkelt ut, men havegryn smaker ikke så masse. Selfølgelig du vil kjenne den. Men etter mine meninger er dette sunt, kjapt og godt.

 

Her er en av min favoritt smoothier:

  • 3ss yougurt naturell
  • 2never jordbær
  • 1/2 banan
  • 2 dl appelsinjuice
  • Så mye havregryn du ønsker

♥♥♥♥♥♥♥

 - MariaSkrevet: 20.06.2011 Klokken: 13:24

Hei og hå! Nå er jeg rett inni døra yball, og skal straks snu. Har vært på klassetur på stranda. Kjempekoselig, spilte vollyball, noen badet og gjør det enn alltid gjør på strendene. Resten av planene blir jobb nå og chille med iPhonen ikveld, herligt! 


Haha, hevner var søt!sluuuush ♥

.....noen av de få som badet!Hippie-jenta!


Har hatt en fantastisk dag!

 
Skrevet: 19.06.2011 Klokken: 19:29

Igår hadde Henriette bursdag som nevnt i et tiligere innlegg. Dette måtte feires, så mens hun var i Kristiansand med Emilie gikk vi hjem til henne for å stelle i stand til et surpriseparty for henne. Hun visste ingenting, og ble kjempeoverrasket. Var utrolig koselig ??'

 

Vi bakte kake til henne, men den klarte hun selføgelig å trø i... Kjempe morsomt! ^^
Vi som gave fikk hun converse av oss alle.
kommer flere bilder senere.....Skrevet: 19.06.2011 Klokken: 02:30

Idag kom storebroren min med en pakke til meg fra posten.

Hmm....hva kan det være?!?!?!

IPHONE 4 i hvit, endelig er du min ♥Eeeelsker den allerede!!

 

- MARIA

Skrevet: 18.06.2011 Klokken: 10:48

Idag har min kjære Henriette bursdag. Gratulerer kjempe masse med dagen. Kan starte med hvor fantastisk du er, og hvor mange minner vi har sammen. Alle åra på barneskolen, oslo-turen, klasseturer og alt annet vi har funnet på. Du er fantastisk bra, og jeg ønsker deg alt godt. Jeg er ufattelig glad i deg ♥

Må du få like bra dag som det du er!

 

- MARIASkrevet: 18.06.2011 Klokken: 00:24

I dag hadde vi sommerkonserten som vi har vært år med koret. Som en avsluttning før sommerfeiren. Etter konserten var vi på grillfest hos kordirigene vår. Var kjempe god mat, gode folk og god stemning. Det eneste som manglet var sommer-kvelds-varmen. Men den kommer når den kommer. 


Konsert i Oslo-områdeVet ikke om det er fokus på blomsten, eller hva som gikk galt... xp

♥
Er veldig trøtt akkuratt nå, så tror jeg legger ned skjermen og hopper til køys.....god natt søte folk, sweet dreams ♥

- MARIASkrevet: 17.06.2011 Klokken: 09:32

 Hallo søte lesere!

Igår hadde vi vår siste prøve, ble nemlig ferdig med prøve muntelig. Så nå har vi ingenting igjen før sommerferie. I dag har vi kun sittet og tatt av bind og visket i bøkene.......kjempegøy!! 

Men jeg gleder meg kjempemasse til sommeren. Har ikke store planer er vel jobb, venner og stranda som står i fokus hos meg. Eller jeg og Helene reiser på sommerleir til Saronsdal. Også skal jeg prøve å få en reise til Oslo på Norway cup med MOT. Håper jeg får det til.

I got skills, aha'!! :-)

 

♥ MariaSkrevet: 14.06.2011 Klokken: 21:08

I dag fikk vi vite på temaet til prøvemuntelig, som sagt kom jeg opp i matte til prøvemuntelig eksamen. Det var jo helt greit, men noe som var enda bedre var at jeg kom opp i temaet sommerferie. Jeg har laget reisen til en ferien. Så jeg håper på bra resultat. Har morgendagen også til disposjon. Så jeg håper det går bra, har en bra selvfølelse, så det er vel det beste eller?

 

Jeg klarte selføgelig å glemme kamera hos mamma, så dere får klare dere med dette bilde. Det er faktisk ett av de første bildene med kamra mitt, tatt den første dagen ihvertfall. Så tums up ;-D

 

Har dere hatt/eller skal ha prøvemuntelig?

 

♥ MARIA 

Skrevet: 14.06.2011 Klokken: 09:03

I helga var jeg i BØ med verdens beste håndballag. Det med verdensbeste var litt drøyt men best var i hvertfall. Fil j16 A kom på 1.plass, vi Fil j15  kom på 2.plass og Fil j16 B kom på delt 3.plass. Haha, woho tommelen opp for Farsund IL. Ellers så var hallen rett med Bø sommerland, så det var veldig gøy og være der mellom kampene. Det er alltid koselig å være på tur med de herlig håndballjentene ;-D

Sletta bussen!
Tatt selv!

Fotiden holder alle på med planking, derfor fant vi ut at vi skulle balle xp

jentene ♥Mathilde tok magesuge....

.....JEG tok magesuge

......Maria tok magesuge :-)

2.plass, YEHU! ♥♥♥

1. plassen, beste laget i vår årsklasse :-D

Kamilaaa ♥

FARSUND IL ♥


 

Hva har du gjort i helga?

- MARIASkrevet: 09.06.2011 Klokken: 19:26

Til helga reiser jeg på cup til Bø med det herlig laget Fil. Blir kjempegøy hallen er rett med Bø sommerland, så blir nok masse bading. Ihvertfall når det følger med i prisen. Blir kjempe gøy, håper vi topper hele kaka i år. I fjor kom Fil på andre plass, men ddet er vel lov å drømme?

Bilde av laget fra 4. klasse.....hahahhahaha. 


...

 

Hva skal du til helga?

- MARIA
Skrevet: 08.06.2011 Klokken: 16:33

Hallo allesammen!

Nå er jeg veldig glad fordi vi er ferdig med alle tentamene for 9.klasse. Vi har kun en presentasjoen, en liten prøve og prøve muntelig. Liten øving til 10. klasse, jeghåper jeg kommeropp i slike fag som rle, norsk, samfunnsfag og ikke fag som matte, tysk, engelsk.

 Merker virkelig at det ikke er lenge til SOMMERFERIE!!! I timene også, blir mange timer hvor vi  bare sitter og gjør ingenting. Men det er jo deilig da!

Ellers så er det et cruise som pleier og legges til i Farsund. Det begynt å kjøre innom Farsund påd denne tiden i fjor. Men pappa har jo flyttet til ei ny leilighet, så skipet ligger rett utenfor utsikten vår. Kjedmpe kult asså.

 

Yeeeahh!Goood utsikt :-)

 

Ha en fin dag, kjære lesere!

 

Ferdig medalle tentamene?

- MARIA
Skrevet: 07.06.2011 Klokken: 09:40

Ååååh, jeg er så klar for sommeren nå. Dette er bare noen av det jeg fant. Men jeg elsker dem alle sammen, og vet jeg kommer til å kjøpe noe av det. Love it!

 

- MARIA

Skrevet: 06.06.2011 Klokken: 13:01

Sola er kommet til Farsund. Jeg begynner virkelig å kjenne at sommeren er her. I går kom Helene hjem fra Kreta, det var deilig å se henne igjen. Vi bestemte oss for å bade, deilig vann altså! Senere gikk vi til faren og koste med hunden hennes......Timmy! ♥

Iskaffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ♥

Sommer!!
Vi er så pysete at vi bader med sko.Også snoklet vi......er jeg ikke fin?!?!?!?!


Timmy!

Søt hund!

 

- MARIA
Skrevet: 04.06.2011 Klokken: 11:22

Hei, fra torsdag til fredag sov jeg med jentene hos Tuva. Vi så finalen av Paradise hotel, spiste masse godteri, satt på macbookene og snakket som vi jenter er best til :-) Alltid like koselig og være med dere jenter ♥

 

Pga syykt dårlig nettverk (som jeg klager på hele tiden) så blir det ikke mere enn et bilde. Tok lang tid nok. Men ellers som dere har sett så har søte Mathilde "bloggrapa" meg! Så de to forrige innlegene var hun ja! Slik kan det gikk!

 

- MARIA MATHIASSEN

Skrevet: 01.06.2011 Klokken: 21:24

Hey :-) som dere kanskje har skjønnt blir søte Maria bloggrapa av meg, Mathilde <3 mohahahaha ^^ mene ville bare si at jeg synes Maria aka verdens kuleste er verdens kuleste :-) hun er alltid i topp humør, og gjør alltid etellerannet som folk ler av - av og til med vilje, men mesteparten kommer naturlig ;-P men hun er hvertfall en super venn, som alltid stiller opp for meg, og som jeg kan snakke med om alt :) 

 

kjempe gla i du, Maria ;-)

 


og hvem sier vi har fritids?!?!
Skrevet: 01.06.2011 Klokken: 20:54

Hallo allesammen. Akkurat nå er jeg hos Tuva med Mathilde. Vi bare chiller og koser oss med macen til Tuva ♥ Ellers så hadde vi norsk tentamn i dag, og det gikk jo flott! Men jauda så....

Tuva har fått seg hvit iphone og snart får jeg også... JAAAAA, HURRA FOR MEG OG TUVA!!!


Du gjør meg hel ♥Også ble kaera plutselig veldig mørkt...... 

 

Ellers så elsker meg macen til Tuva! 

- MARIA MATHIASSENhits