Skrevet: 28.06.2012 Klokken: 23:22

I dag var sto jeg opp ni klar for en ny dag. Jeg tok fatt i sykkelen min (for jeg har jo ikke skuter - kun fire måneder til idag) og syklet til stranda. Der møtte jeg mine skjønne venner. Koselig dag på stranda.

 

Var litt varmt skjønner du...Håper du koser deg i fin været.
- MARIA MATHIASSENSkrevet: 27.06.2012 Klokken: 22:17

Heisann. Noen andre enn meg som
nyter ferien? Ah, elsker virkelig sommer, ferie, sol, mine kule venner og det som er. I dag var jeg i byen med vennene mine. Vi kjøpte is og nøyt sola.

Stjal dette bilde fra instagramen til Josefine. (følg henne: josefinerp) Kos dere i sommerværet om du er i nord eller sør, haha.

- MARI MATHIASSENSkrevet: 20.06.2012 Klokken: 16:41

Nå har jeg sommerferie og er ferdig med grunnskolen, ti år har flydd av sted - haha. På mandag hadde vi en koselig avsluttningsfest med et flott program. Senere var jeg hos Mathilde sammen med gjengen, herlig kveld. I går var jeg på stranda sammen med klassen hvor vi grillet, spilte sandvollyball og bare chillet sammen for siste gang. Jeg har gledet meg lenge til å slutte på ungdomskolen, men jeg skal ærlig innrømme at jeg kommer til å savne den alle sammen. Er så mange bra mennesker som jeg har fått lov til å bli kjent med. Jeg vil ønske dere alle lykke til videre, jeg er blitt utrolig glad i dere. Gleder meg allerede til reunion om noen år til - haha.

 

Jeg er nå ferdig med ti år skolegang på Farsund barne og ungdomskole. Neste er studiespsialisering på Eilert Sundt vidergåendeskole, ser fram til tre fine år der. Skal bli koselig å få blandet seg sammen med folk fra Lyngdal, Vanse og evt. andre plasser. gleder meg. Men nå har jeg sommerferie, hvor jeg skal slappe av, henge med mine awesome kule venner, dra på leirer og jobbe en hel masse. God sommerferie til dere alle. Jeg skal holde dere oppdatert gjennom sommer. Blir nok ikke innlegg hver dag, men sdkal ikke vente så lenge som nå. Er blitt nok tekst i dette innlegge nå, så jeg slenger ut noen bilder fra avslutttningsfesten og mandagen.

Haha, vi var blitt litt inspirert av USA og lagde oss slike hatter - haha.
Henriette søta fylte 16 på mandag.


Jeg kommer tilk å savne dere alle, lykke til på veien videre!

-MARIA MATHIASSENSkrevet: 05.06.2012 Klokken: 23:29

Heisann! Har ikke blogget på en stund, rett og slett fordi jeg ikke har bry, hihi. Har ikke gjort en dritt heller, så blir ikke så intressante innlegg da :-)

I kveld har jeg vært hos Christine sammen med resten av jentene. Utrolig koselig, vi grillet og så på film. Vi nød den siste dagen før vi får vite på hva vi kommer opp i i muntlig, wææ. Holder dere oppdatert.

 

 

 

Loveyou all!!

Sorry for mobilblogging, men er mye lettere. God natt, mine søte lesere
-MARIAMATHIASSEN

hits