Skrevet: 29.07.2010 Klokken: 23:11

Jeg har vært på hytta til Helene på Langøy siden mandag. Alltid koselig på hytta di, Helene. Vi har kos oss masse, badet, kjørt tube, hatt bål, grilt pinnebrød. Og bare chillet. Vi sov i lavo på terrasen fordi de hadde besøk av noen venner av Lene.

Jeg skal fortelle om en skikkelig koselig kveld. Vannet var blikk stille. Vi hadde bål. Og grilte kanelbolle, eller det var pinnebrød som vi dyppet oppi kanel og sukker. Vi hadde masse frukt, kakao. Og vi badet. Det var ca. 17 grader i 9 tiden på kvelden. Det kaller jeg sommer.


Sunniva ♥


Jeg liker godteri ♥

Bestevennen min, tenk :-)

Henriette og en kompis dykket etter krabber, men de klarte dessverre ikke og få noen :-(
fina mi ♥
Jeg har på meg store svømmeføtter på.
Hopp :_


I belive I can fly.....


...I belive I can touch the sky. Hahaha :-)


haha ♥


nydelig himmel :o


og nydleig jente ♥


Ser ut som jeg har reggis!


søta ♥


Bålet vårt!


Helene hadde krem med kakao på!


Snakket om og være normal.


Tuva fina ♥'


-Natta.

MARIA


Skrevet: 29.07.2010 Klokken: 21:57

Heisann!
Jeg har vært på hyttetur på Helenes hytte. Og på mandag kveld. Var vi på jentekveld på Fylland på hytta til Maria. Det var skikkelig koselig. Vi bada og bare koste oss med godteri, chips, hamburger og masse kos. Tok selfølgelig masse bilder.


jeg ♥ chica (?)

Heleneee ♥


sweet ♥


:-)

Gjengen ♥
Søta mi ♥

Henriette, bestvenn :-)


BFFE :-D

:-)

- MARIA


Er du ofte på jentekvelder?Skrevet: 24.07.2010 Klokken: 18:13.. klokka 8 på Tv2. Det var jo sandmoro på Torvet i Farsund tiligere i denne uka. Da bl.a. Tv2 var og filmet. Så i kveld vises Farsund på TV.

Jeg beklager for ikke så masse blogging i det siste, det er bare det at kusina mi Camilla er her. Og det er jo sommer og masse skjer, hvertfall her i Farsund. I dag var vio og besøkte noe familie og hadde planer for og gå på stranda, men det ble litt overskyet så vi la oss heller på verandaen.

Men det blir ikke noe masse blogging fremover. Siden Camilla reiser på søndag, buhu. Så reiser jeg på hytta til Helene søta på Long Island. Kødda, vi skal på Langøy. Der blir jeg en liten uke. Så neste helg reiser vi på ei hytte utenfor Dyreparken. Hvor vi skal til Dyreparken, det nye badelandet og rett og slett bare slappe av i sola. Ahh blir herligt.

Så dette er nok det siste innlegget før dette. Men slapp av jeg skla ta med kamera rundt, så det kommer masse bilde innlegg når jeg lander hjemme igjen! :-)


Bilde fra finalen (damer). Blir gøy og se på masse kjennsfolk på TV da :-)


Tusseline  ♥ 


 - MARIA

Skal du se på Tv i kveld?
Hva skal du resten av sommeren?


Skrevet: 22.07.2010 Klokken: 15:19

...spise en spiseskje med toppet kanel, deilig. Forresten IKKE gjør dette hjemme. Det er helt forferdelig, du blir skikkelig tørr i halsen. Men jeg klarte dessverre ikke og spise det, jeg spytta det heller ut jeg, tihi.
Kos dere med filmen min =D


- MARIASkrevet: 21.07.2010 Klokken: 00:18

Jeg bare elsker sommerferie. Det er så sinsykt digg.I dag gikk jeg, Camilla (kusina mi) og Markus (tremenningen min) til byen og skulle se på sandmoro i Farsund. Sendere gikk vi på båtur rundt i skjærgården. Vi gikk opp på "mini prekestolen", det er virkelig mini, tehe.

I kveld hadde vi fyr i peisen på verandaen. Da er det virkelig sommer. Og når vi griller pølser over, kjenner jeg virkelig den følesen. Men nå legger vi oss, og ser fram til nok en fantastisk dag i morgen.

Dere må huske og komentere noe jeg kan gjøre på ukens må gjøre + fremover. Blir nok kjempe gøy det. Jaja, goood natt ♥


Sandmoro på G.... :-D


me ♥ frappuccino

- MARIA

Skrevet: 19.07.2010 Klokken: 14:06

 heihei.
Nå har jeg og Camilla nettopp lagt browniemuffins. Siden i kveld kommer søskenbarne av pappa, og våre tremeninger. Blir sykt kos. Så derfor lagte vi "dessert". Det er så godt med brownie muffins og is.


NAM, de er kjempe gode :-)tihi =D

Oppskrift til ca 15 muffins:

100gr smeltet smør
2 egg
1 1/2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
sikt i 4 ss kakao
1 kryddermål salt
2 dl mel
1 ts bakepulver

- Stek i ovnen i 8-10min på 225grader

- MARIA


Skrevet: 18.07.2010 Klokken: 22:37

Heihei!
Jeg tenkte jeg skulle begynne med "Ukens må gjøre video." Og dette innlegget er ment for at dere skal komme med forslag til hva jeg skal gjøre. Dere kan komme med hva dere vil, men jeg har mine grenser :-)
Bare bruk fantasien så skal jeg se hva jeg får til.

Btw Camilla kusina mi er her. Og i morgen kommer Markus og Siren. Blir digg. tehe.


Tusselineeee :-D

- MARIA

Kom med forslag nå!

Skrevet: 18.07.2010 Klokken: 00:32

I går kom jeg hjem fra leir i Sarons dal. Det var rett og slett digg der. Kunne vært der en uke til. Var sykt godt og se alle folka igjen, og ikke minst bli kjent med mange nye. Men jeg savner masse folk allerede. Føler meg liksom forlatt, tehe. Men det var godt og komme hjem til Farsund og da.

Vi var på Rosfjord (?) camping i Lyngdal der vi kunne sloss oppå en stokk, det var 10 meter ned. Og opp der gikk jeg og Lisa. Når jeg så ned fikk jeg skjokk og hoppet nesten uti av meg selv, hehe. Det var også en sånn ting der du slenger deg ned fra et fjell (det var ikke sånn skikkelig høy, slapp av). Også holdt du deg i sånn ting, så gikk det skikkelig fort. Jeg vet jeg er skikkelig godt til og forklare.

Vi var også på Rixen i Flekkefjord. Der vi sto på vannski, knebrett, weithboard. Det var sykt gøy på vannski.  Så klarte jeg og miste mobilen der. Men det viste seg at den var i Sarons dal og at Henriette hadde det.

Det var masse mer. Som jeg synes var ufattelig gøy. Jeg gleder meg sykt til neste sommer. For jeg skal på Youth uansett. Det er fantrastisk. Har ikke noe annet og si :-)

Hadde selfølgelig med kamera, så jeg kunne ta masse bilder, men tok over 700 bilder, så jeg legger ikke ut alle.


Vi fikk sånn id-kort. Som vi måtte ha rundt halsen hele tiden, for de skulle registere at vi var der vi skulle være 24/7. Tehe.

'


Maria - Melissa - Isabell :-)black and white. Dere er søte ♥

tehehehe :-)


Simoen - Andreas - Arild :-)


Lisa og jeg rett før vi skulle opp 10 meter og sloss. Tehe. Blikkene våre var sirkus sånn når vi var der oppe også xD


Knebrett ♥

meg og Andrea :-)


=D


Glowsticks til disckoet, jeg har rundt halsen.


Isabell ♥♥♥

Rebekka du er fantastisk ♥

Det diskoteket var verdens best. Med kule folk, kule dj-er. De var faktisk kristne de dj-ene. De hete Jesus ♥ electron. Stilig spørr du meg :-)

Elise venne, savner deg allerede :/ ♥

Kaja =)
Vi var på golfbanen, der jeg forelsket meg i golfbilenee, jeg bare elsker de. De er så sommerslig og søte. Vi fikk lære golf av profisjonelle Pål. Det var gøy. Men tror dessverre jeg ikke skal satse på golf!

Markus og Isabell er dødskule =D

Haha, den siste kvelden satt Markus og fortalte vitser, bla denne: Velkommen til goternytt, klokken er nå "after aight". hahahahahha xD ler like mye hver gang.


Du er vakker Lisa. Haha, hun er vanvittig søt ♥
Jååååånas :-D


Emilie og Sigrid :-D


Lisa og noen friville skulle danse. Så ble de malt i fjestet. Awwe ♥

Som du ser de dansa, en sinykt kul dans :-)


Vi hadde det store korslaget også. Det var dødlagøy asså. Vi kom på andre plass med "if I let you go" av Westlife. Gøy det.


rett før vi gikk på senden xD


It rainin' man (AA)


Henriette er verdenskuuuuleste :-)
Oss, team Markus and the girls ♥

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwe ♥

Men jeg legger meg nå, i morgen skal vi hente kusina mi så skal hu n være her i ei uke. Good natt :-)

- MARIA
Skrevet: 11.07.2010 Klokken: 22:17

Jeg klarer nestenn ikke og vente. De neste 5 dagene kommer til og bli så digg. Jeg skal nemlig på leir til Sarnons dal med Helene. Tanten hennes er leder så og hun var veldig giret på at vi skulle på Påskeleir som vi var på i påsken. Dette er akkuratt samme opplegg bare i sol og ikke i snø! Det beste er at jeg kjenner mange som skal der :-)

I dag har jeg vært på familietreff. Det er like koselig vært år. Vi samles alle tanter, onkler, søskenbarn, tremenninger, besteforeldrer. Vi spiser masse god mat, og kaker. NAM!

Jeg tok masse bilder men orker ikke og legge dem ut. Er ikke sikker på om alle vil på nettet uansett. Så jeg slenger inn et bilde av Helene. Siden jeg skal legge meg nå. Må opp klokka 7 i morgen.- MARIA
Skrevet: 10.07.2010 Klokken: 02:12

Tehe, måtte bare. MEn i dag har vi vært i byen, det er Kaperdager, og vi ja har jo vært og vast, som i går. Bare bla til det rorrige innlegget, så ser du hva vi gjorde i går. Btw! var med Johanne, sykt kos.

Men orker ikke blogge så mye, er så trøtt. Men hadde med det nye kamera så det ble selfølgelig masse bilder! :-D


Helene SMILER, hun pleier alltid gjøre seg til.


Sunniva er søt som alltid :-)


Tivoli


Jeg og Johanne tok te-koppene :-D


Tuva, Charlotte, Maria P og Mathilde ♥
meg og verdenskuuuleste ♥

Mathilde ♥ kule is

søta mi :-)


Mathilde og Andreaaa ♥


Forresten jeg har fått batt (A)'


Når jeg passet Ola, var vi i byen. Så var det sånn enmann show med en klovn ♥

Kristin var på skumparty :-D


Maria søøøøøta ♥

Foto: Maria Plener


Awwe ♥

HAHAAHAHHAAHHAHAHAH ♥ Du må innrømme at vi er søte :-D

Elsker, elsker ikke?!? Hmm (AA) ♥

Maria kjøpte blå linser i bodene, se så søt ♥

ohh, scary. Hva passer hun best, blå eller brun? :-)

- MARIA


Skrevet: 09.07.2010 Klokken: 01:02

Glemte helt og legge inn bildene fra photoshooten på trampolina i dag. Tehe. Fant ut at jeg hadde rask modus på kamera, så det tok bilder i fart, og ble ganske fine ;-)- MARIASkrevet: 09.07.2010 Klokken: 00:14

..og vi koste oss med pølse, og har hatt phtoshoot på trampolinen. Alltid kos med Maria/tvillingen min ♥

I dag begynte "Kaperdagene." Hvis du aldri har vært i Farsund. Tenker du sikker "Hva i alle dager er det?" Jo, for mange år siden 1800 taller elns. Kom det engelsk menn inn mot Farsund og kapret byen og begyne og krige. Som du også kan se på tirsdag 13. juli, hvor de viser "Kaperspillet," hvor du kan se hva som skjedde.

Men hvertfall jeg var i byen med masse koselig folk. Det er på tivoli og masse boder i Farsund nå. Så vi har egenklig bare vast rundt. Men jeg gikk etterhvert for jeg måtte passe ola ♥


De hadde sånne sinnsykt kule solbriller. De hadde de med gitarer også på, og det var det en gammel dame som kjøpe. HAHA.


Ida og Maria ♥


Sick fint bilde av deg, Camilla :-)


Sunnivaaaaaaaa ♥


Therese og Juliane :-D ♥


Chorlotte er søøt ♥


Tuva ♥♥♥♥

Men jeg legger, meg nå.  Blogges i morgen. Goood natt :-D

- MARIA


Skrevet: 08.07.2010 Klokken: 00:33

...på Lista, det er 5000 speidere der fra alle kanter i Norge, Sverige, Tyskland og husker ikke. Men søskenbarna til Helene er der. Så vi skulle treffe det, og skjekke ut plassen, og hvordan det var der. Det  var sykt mange telt ogsånn.

Haha, når vi gikk inn kom det en ku bil. Og gav oss kort. "Vil dere skrive kort hjem." Vi bare "JAda, vi er i fra byen. "

Forresten tvilingen min er kommet ned. Nemlig Maria Plener


;-)


se så søte se er ♥♥♥


Det var bare noen av teltene, det var sick mange :-D

tvilingen min :-)

- MARIA


Skrevet: 06.07.2010 Klokken: 23:17Bare og gratulerer, vi kan ta det i morgen :-D

- MARIASkrevet: 06.07.2010 Klokken: 22:06

Heisann!
I dag var jeg og kjøpte meg nytt Nikon D3000/speilrefleks. Det er sånn tilbud, så hvis du er intressert er det bare og lese det forrige innlegget. Men det er sykt digg med det. Masse penger, men det er apselutt vert det.

 Var på skolen/byen med Helene, Vebjørn og Joakim. tehe. Tok selfølgelig masse bilder.


shønnas ♥


Kjempe kult, når de skatet ned taket :-)


Haha, skulle skjele med begge øynene, så ble det bare med det ene. Men hvis jeg tar av linsene skjer det med øynene. men dette var bare tifeldig!


Haha, Vebjørns nye profilbilde på facebook :-)


tehe


tehe, ser ut som om jeg detter. Men skulle prøve og skate. Men Farsund vant faktisk en skate-rampe til skolen, så det er kult da :-D ♥

- MARIASkrevet: 06.07.2010 Klokken: 00:31

Ahh, jeg har hatt en sick bra kveld med de aller beste vennen mine. Det er alltid like gøy og være med dere. Vi tok selføgelig 392587785748 bilder, med pappa sitt kamera. Tusen takk, for låne. Du skal få æren av det i morgen, da sspeilrefleks kamera er mitt. Haha. Men her er noen bilder:


Tuva kapra seg seff dataen xD


Da satte jeg og ingrid i gang, du er søt ♥


Dere er aller aller aller best + sunniva, elisabeth, mathilde, johanne, tehe ♥Også skulle Helen sparke ballen, så sparket hun i legge til ingrid i steden i for. hahahahhahaha. Stakkars, ingrid :(


awwwwwwwwwwwwe :-p

Kamera gikk tom for strøm, så vi måtte bruke mobilen min, og den er helt klikket så for lade den i natt og se om den er bedre i morgen. Den går inn og ut av kamera og tar bilde av seg selv, og når jeg skal snakke med noen i telefonen kommer det bare skurring etterhvert :(

- natta

MARIA

Skrevet: 05.07.2010 Klokken: 18:21

... jeg sakl
kjøpe speilrefleks kamera i morgen. Gleder meg noe sinsykt. så da blir det masse bra bilder fremover. Men jeg skulle gjerne hatt det nå, til i kveld. Da jentene mine kommer, vi skal ha jentekveld.

Men tilbake til saken. Det er sommer tilbud på expert, du får kamera, bag, minnebrikke og badeball. For rimelig pris. Gleder meg som bare det, blir MASSE bilder fremover. Bare gled dere.


 Det vil snart bli mitt :________________________________________________ <- Happyface <3

- MARIA


Skrevet: 05.07.2010 Klokken: 17:37

... det var sånn P4-show i byen i dag. Hvor det var masse boder de reklamerte for. Det bla Freia var, og man kunne ta bilde med kua og vinne en melkeskjolade sykkel. De valgte ut de 5 beste bildene, og vi var blant dem. Sykt kult. Haha. Så var det finalen hvor vi skulle treffe kuer oppi melkespand. Jeg traff da ingen, og vinneren traff i 30 spanden. Såe, jaja moro det.


Bilde vi kom til finalen med :-D


Sjefen over alle sjefer - Asgeir :-D


Han var dødskul, han tok en hel sitron i kjeften :O


tehe, sorry camilla xD'Knerten og Mathilde ♥♥


♥♥♥♥♥♥


Det var også skate folk der, haha. De var sick gode :-DHaha, bare ett av mange bra bilder. Men stikker nå sakl handle til i kveld, blir sick kos ♥ blogges!

- MARIA


Skrevet: 03.07.2010 Klokken: 23:31

Nå sitter jeg og små titter på speilreflek

skamera, men vet ikke om jeg skal kjøpe et brukt ett, eller spare, eller ønske meg et til bursdagen. Men det er et problem..... Det er sinsykt dyrt. Så jeg vuderer og kjøpe et brukt ett. Men er det lurt eløler ikke lurt. Er det noen som har erfaring i det?

Ett brukt et koster rett rundt 1000 kroner, mens et nytt et som jeg så på koster 2. 800 kroner. Det er litt forskjell. But, but it's not only, only <- Henning Solberg og hans fantastiske engelsk xD
'I waant ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

- MARIASkrevet: 03.07.2010 Klokken: 17:45

ENDELIG!Ganske enkelt, så kommenter i vei !

 - MARIA

hits