Skrevet: 31.07.2011 Klokken: 22:19

Jeg stor koser meg i Oslo. Imorgen står vi på MOT-stand på Norway cupen.

Dere for kose dere i god været, så blogges vi ;-)

- MariaSkrevet: 29.07.2011 Klokken: 18:31

Hei! for noen dager siden kom jeg hjem fra Justøy med Josefine, Henriette og Emilie. Var kjempe koselig å bli kjent med mange nye folk, snu helt om på døynrytmen og ikke minst sove i telt i pøspøs regnvær. Men det er sånn vi liker det ;-)


Emilie og Julie ♥

Søtiser ♥

:-)♥
Beste jenteneee ♥


Hadde en finfin camping tur på Justøy! 

 

- MARIASkrevet: 27.07.2011 Klokken: 17:28

Huff og huff. Fredag 22.juli skjedde noe som aldri skulle skjedde. En bome smalt ved regeringskvartalet, og store deler av bygningen ble ødelangt.

Litt senere ble en mann siktet for skyting på Utøya hvor ungdommer ved AUF holdt til. Han hadde kledd seg ut som politi og skulle fortelle om bomben. Men istedenfor drepte han Norges framtid. Dette var uskyldige ungdommer som tidlig hadde begynt å intressere seg for politikk. Disse liv er gått tap. At en mann kan vise så masse hat til noe. Som ei jente fra AUF hadde sakt "Hvis en mann kan vise så masse hat til noe, tenk så masse kjærlighet vi i mere kan vise". Synes det er veldig bra sakt. Kjærligheten overvinner haten.

Dette har vi vært flinke til. Vi at stått sammen som nasjon. Ved tolv tiden igår sto hele Norges befolkning stille til minne om de omkomende og savnede. Senere var det fakkeltog rundt om i landt. I bl.a. Farsund, det var nærmere 2500 oppmøtge. Det var flott tale av ordføreren, ungdomsleder og en savnets stefar. Det var også fin sang av Maria Abrahamsen. Utrolig bra altså!

Bilde fra vg.no. Her er blomster lagt ned for de omkommede. Bilde fra Oslo.

 

På lørdag reiser jeg til Oslo på Norway cup med Farsuns MOT. Her skal jeg stå på stand. I år skal den MOT-standen være en støttende plass hvor ungdom som er rammet av denne tragedien. Her kan folk komme å snakke, skrive noen ord og få en klem. Jeg gleder meg til å være med å hjelpe andre i denne situvasjoen. 

Jeg sender mange gode og varme tanker til de omkomede og savnedes familie!

 

- Maria Mathiassen Skrevet: 20.07.2011 Klokken: 19:51

Hallo alle sammen!

Imorgen reiser jeg på camping til Justøy med en hau med koselig jenter hvor vi skal sove i telt. Blir kjempekoselig. Og nå som god været er kommet til sørlandet er jo camping en fantastisk løsning på å få utnyttet været :-) Gleder meg kjempe masse!


Hodet på skjeis har jeg gjort siden jeg var tre xp 

 

Mi prekast!

- MARIA
Skrevet: 17.07.2011 Klokken: 19:58

På fredag kom jeg hjem fra sommerens feteste uke i Sarons dal. Var utrolig bra møter, kule aktiviteter og ikke minst fantastiske menneske. Jeg som elsker å bli kjent med nye mennesker, leirer er en bra løsning på det. Som aktivitet var jeg på dans, hvor vi hadde Julie fra DM revolution. Utrolig flink dansketrener altså. Dette holdt vi på med alle dagen, bortsett fra den siste hvor alle var sammen på Rixen, vannskikabelbane.

 

Badet masse i elva


Helt normale

Spilte masse sandvollyball :-)
- MariaSkrevet: 10.07.2011 Klokken: 21:14

I morgen reiser jeg på årets leir, årets sommerleir. Sommerleiren er i Saronsdal i Kvinesdal. Det som skjer her er at vi møtes ca. 200 ungdommer. I år blir det diverse aktiviteter som klatring, motorcross, film&media, dans, vannski o.l. Jeg og min kjære Helene skal da på dans, blir kjempe gøy. Dette ser jeg virkelig fram til.

Nå gjenstår det bare å pakke meg helt ferdig, så tar jeg meg ei god dusj, så er det rett i loppekassa. For imorgen reiser jeg, blir vekke til fredag. Så til da må dere ha noen herlige dager. God sommer mine herlige lesere! :-)

 

- MARIASkrevet: 09.07.2011 Klokken: 22:42

Hei, nå kom jeg nettopp hjem fra Elisabeth. Vi har sett to filmer "Masken" og "You don't mess with sohan". Kjempe koselig :-)

Hunden til Elisabeth er kjempesøt <3 jeg reiser på leir til uka men deg snakkes vi nærmere om. Bloggæs!Skrevet: 09.07.2011 Klokken: 09:31

Hei alle sammen! Må nok en gang beklage, men det er dårlig unnskylning å klage på nettet. Men den gode nyheten er at vi kan flytte inn i leiligheten. Den dårlige at vi ikke for nett eller tv før til høsten :-(

De siste dagene har jeg vært på stranda og slikket sol, jentekveld, vært på cafe og jobbet masse.

Noen bilder er veldig uklare pga noen er tatt fra safari også på bildene igjen. Blogger på mobilen btw!

Dere må ha en fantastisk lørdag! :-)

- Maria MathiassenSkrevet: 02.07.2011 Klokken: 11:27

I går var jeg og en hel annen gjeng på Bjovannet (et ferskvann). Vi badet, solet oss og nøt en sommerdag.....endelig!Yeah!Også ble kamera litt doggette -.-


Har hatt en fantastisk dag i god  været! Skrevet: 01.07.2011 Klokken: 12:57

Hei, fant et fint gratis design hos mne. Så designet er ferdig, men mangler en header som jeg holder på å lage, kommer nok senere i dag! Snakkes :-)

Tusseline ♥


Skrevet: 01.07.2011 Klokken: 11:21

God morgen! Jeg er kommet inn i den fasen at kaffe er viktig. Jeg drikker ikke ren kaffe enda. Hvis ikke vi har kaffe latte, cappuccino eller noe sånt så legger jeg litt melk og sukker oppi, funker fett! 

♥♥♥♥♥

 

- MARIA

?

hits