Skrevet: 31.08.2010 Klokken: 20:04

heyhey!
Ny uke som betyr ny må gjøre video! Denne uka har jeg ikke så mye og gjøre eller vi har jo naturfag prøve på torsdag men har ikke så mye sonm i forige uke! Så da er det bare og kommentere om hva jeg skal gjøre denne uka! Kos dere!

kommer nok ikke innlegg i morgen skal øve og på kor! Ha forsatt en fin dag, så talast mi! :-)


Random :-D

- MARIA

kom med forslag da!


Skrevet: 30.08.2010 Klokken: 07:11

Hei! Nå er det mandag og det betyr ny uke, med nye muligheter! Jeg savner morgen bloggingen, jeg har vært så trøtt i det siste. Men nå er jeg sikkelig opplagt. Jeg har hatt en super duper helg med masse gøy! Bursdag, baking, snakking, kos og masse mer :-)


Random av meg og Elisabeth <3

Men skal spise, pusse tennnen så stikker jeg til Helene. Så skolen, woho :-(

Ha en fin dag, folkens!

- MARIASkrevet: 29.08.2010 Klokken: 10:42

..til verdens beste! I kveld ahr jeg vært i bursdag til Christine. Det var supergøy. Vi hadde pizza, brownie, is og jordbær. NAM! Vi så også en film, men husker ikke hva den het. Sykt koselig med bursdager, alle går fint kledd, koselig med masse folk, dansing, spising og bare chilling! ♥
Noen andre om er på team Edward? Elisabeth er en av dem! :-) ♥

 

Hva synes du om bildene?

- MARIASkrevet: 28.08.2010 Klokken: 12:02

Ah, det var deilig og kommer ut igjen, spess på ungdomslofte. Det er alltid liker koseligt. Masse kule folk, snakking og dansing. Love it!

Jeg beklager for lite blogging, har ikke vært så masse og blogge om, kjedelig med innlegg har ikke gjordt noe i dag, random bilde osv. Dere er enige? :-)


Sara - Tuva - Elisabeth - random :-)


Yeah, Elisabeth eier i å ta hoppe bilder ;-)


bestevenner ?

HAHAHAHAAHHAHAHAAHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAAH!


Sarah fina ?

Elisabeth er serriøst SØT!


De tre musikterer :p
hehe, har dreisen!


jentene mine ♥

Elisabeth klarte og knekke bordet xD

søtisene mine ♥
 
ANDREEEEEEEEEEEEA er kuuul ♥

awwe ♥
 
IDA ER SØTEST ♥
 
Så kom bestevennen min ♥
 


Christine fina ♥

LENA ♥
 
besteenner :-)

Men jeg må stikke, må få noe ut av denne dagen. Mine planer:
  • Vakse rommet og to toaletter.
  • Grille en gris på lekeplassen med naboer
  • BURSDAG TIL CHRISTINE ♥
Bloggs i kvled da! Ha en fin dag alle sammen. Dere er sweete! ;-)

- MARIA


Skrevet: 24.08.2010 Klokken: 20:43SYKT SLØVT, JEG VET! Kan ikke være opplagt hele tiden :-) Forresten jeg fikk marshmelow halsen. Haha, Enjoy!


Skrevet: 23.08.2010 Klokken: 19:55

Jeg trakk, og det ble og spise Marsmelow (?). Videoen kommer i morgen, jeg må kjøpe det først. Så det kommer i morgen! I promise. Så stay turned! Hehe.Random!

//MARIA
Skrevet: 22.08.2010 Klokken: 22:19

heyhey!
Fra i går til i dag sov jeg, Helene og Henriette over hos Josefine. Vi hadde jentekveld. Der vi bare satt og snakket, så film, danset, og rett og slett bare chilla til langt på natt. Loveit! Alltid kos og være med jentene mine.

I dag har jeg vært på redereiet med jentene mine, hvorpå vi gikk på kino med folk. Vi så den "the karate kid". Den var faktisk ganske bra. Var en action film, så jeg stokk litt, haha. Så typisk meg. Jeje.
Legger meg nå, god natt! ♥

- MARIA
Skrevet: 19.08.2010 Klokken: 22:35

...til ukens må gjøre. Har dessverre ikke fått gjordt det før nå. Forrige uke var jeg på hyttetur, bursdag og slike ting. Og denne uka begynte jo skolen, så jeg spørr dere om forslag så kommer det evt på lørdag-søndag! Kom med alle kreative ting jeg kan gjøre er åpent for det meste, men har mine grenser! :-)


Min kattepus elsker og gjøre seg til! ;-)

- MARIASkrevet: 19.08.2010 Klokken: 15:54

..Først må jeg bare beklage for jeg ikke fikk blogget i går. Jeg hadde mye og gjøre, sette på bok-bind, håndballtrening osv. Det er hard og begynne på skolen igjen, neida. Det er greit det! :-)

Men hvertfall jeg kom akkuratt inn i døra. Venner for livet (ungdomsklubb) startet igjen. Det er alltid så koselig, haha. Tok med kamera. Jeg var på kor rett før jeg gikk på venner for livet. Det var godt og se alle kor folka og begynne og synge igjen!
btw! tuva spiste moreller (?) :-)

Men jeg stikker til Tuva, ha forsatt en fin dag, dere! Så blogges vi!

- MARIASkrevet: 16.08.2010 Klokken: 19:44

..Haha, høres litt rart ut. Men jeg gleder meg faktisk til i morgen. BLir deilig og komme inn i rutinene igjen. Og jeg gleder meg sykt til og se alle ansiktene igjen. Mange jeg faktisk ikke har sett i hele sommer. Men gruer meg litt til lekser og prøver og sånn. Men det skal gå så fint atte.

Jeg har gjordt klar skolesekken og lagt fram klærene og er skikkelig opplakt og glad. Kunne ønske det var nå jeg skulle på skolen siden i morgen kommer jeg til og være trøtt og gretten. Så typisk meg, men skal prøve så godt jeg kan! Haha. Wish me good luck! :-)

Gleder meg skikklig til alle ungdomstreffene som ungdomslofte, west side, venner for livet, living stone, ungdomskrasch, og ikke minst HÅNDBALL! ♥


Visste dere at jeg kunne sykle på enhjulsykkel ? (A)

- MARIASkrevet: 16.08.2010 Klokken: 18:10

I dag har Josefine bursdag! Hun blir fjortiss. Haha, gratulerer med dagen, allerbestevenniheleverden. Håper du nyter den siste dagen av sommerferien. Jeg er kjempe glad i deg! ♥


loveu  ♥

- MARIASkrevet: 15.08.2010 Klokken: 20:40

I går var jeg i bursdag til Emilie. Har ikke fått blogget før nå pga blogg.no er så teite og ikke ville laste opp bilder!

Men hvertfall var sikkelig koselig i bursdga. Faren til emilie er kok, så vi fikk skikkelig god mat. NAM, MAT! ♥ Og en skikklig god dessert. Ble endel bilder siden jeg, Henriette og Emilie har like kamera. Eller Emilie har lengre zoom, men det er jo fremdeles likt! Haha.- MARIA

Vært i en bursdag i det siste?

Skrevet: 14.08.2010 Klokken: 23:27

Heihei :-)

Nå har jeg da kommet hjem fr hyttetur på Langøy. Og nyter den nest siste kvelden av sommerfeiren, buhu. Vil ikke begynne på skolen enda vil ha ferie en uke til. Men jaja blir deilig og komme inn i skole - lekse - håndball - kor - lekse - skole - prøve systemet igjen, hehe.

 Men hvertfall tilbake til poenget. Jeg og Josefine ble med på hytta til Helene på Langøy, vi har fun net på masse gøy film, baking, bading, syklet på vannsykkel, tube og masse gøy! Tok med kamera så ble noen bilder :-)
Uuuuuuu :-)

nam, krabbe ♥

Looooner, vi lasgte taco den dagen og gitt hvem som satt med borde først. Hmm, meg, jeg elsker jo alt som har med mat og gjøre :-)


Søte dere er ♥

Vannsykkel :-)

Josefine klarte det jo!


Helene og, det det går ut på, er og hoppe deg fremover! ;-)


ansiktsmaske power, ser helt gale ut xD


awwe ♥

Nesekyss :-)


Vi bakte også =D


NAM ! ♥ ♥ ♥

Nydelig bilde, vi er begge to veldig sløve xD


Du gjør meg hel ♥

Jeg og Josefine skulle også sette på krabbene, men vi glemte jo selfølgelig og nta oppi salt, haha!


awwe, Helene lagte :-) ♥


Tube kjøring, eller dette var før vi kjørt, henriettes leketøy! Vi var 4 på første gang vi prøvde xD

Dette er et stort lasteskip som har synket for mange år siden, ahha litt kult da! ;-)

 MARIA

har du vært på hyttetur i det siste?

Skrevet: 11.08.2010 Klokken: 15:01

..jeg skal på hytta til Helene. Så jeg får ikke blogget på 4 dager eller noe sånt. Jeg gleder meg sykt til og komme på hytta, siden det er så koselig der, og jeg får virelig sommerstemning av og være der. Josefine skal også være med. Vi skal bade, sole oss, chille og ahhh!  På lørdag skal vi i bursdag til Emilie snuppa. Det blir kos! ♥


Bilde fra forrige gang vi var  på hytta :-)

- MARIASkrevet: 10.08.2010 Klokken: 09:22

...eller det var vel ikke det du ser for deg, hvor alle jentene sitter og babler, sitter i pysj og ser på skikkelig jentefilmer. Vi så tidenes VERSTE skrekk film. Serriøst, var døds redd, sov ikke noe godt. Lå mellom mamma og pappa så redd jeg var. Så på klokka hele tiden, var vel verst i 2 tiden!

Ikke mer snakk om det. Vi haddeen jentefilm etter på, det var litt mer kosliere, men når vi så den skvatt jeg av alt annet. Men fikk roet det litt ned med Gud! Han er fantastisk :-)

Haha, må bare si en ting. Henriette skulle gå, så når vi kom ut. Hørte vi et skikkelig voff, og alle sprang inn. Jeg var vel vært, med det utrykket sikker! Gitt om det var skummelt.


Vi var først på rema og kjøpte noe godteri og slik. Glade og fornøyde ♥


Brødrene mine har fått seg kjøleskap nede! :-)
Legg merke til hvor glad jeg er.Bror må jo også være med! :-)


Josefine søta ♥

Men så ble det verre, eller her spiller de litt?! :-)


Her begynner det og skje noe -.-


Josefine: Jeg må bare se
Henriette: skal jeg, jeg ser litt. Æhh, Nei!

Haha!


MAria nhadde sett filmen før, og la ut en hel del, så ut som hun var redd for de om :o

Endelig er den slutt!


Josefine, litt mange engergidrikk? ♥

Henriette ♥

Bare fordi jeg og Henriette er kule og har likt kamera! :-)


Helene rakk ikke opp til haka!


Nå går det litt bedre med chips, musikk og dans! Du ser maskaraen er gnidd ut :o

♥MARIA


sett en så vill skrekkfilm før?Skrevet: 09.08.2010 Klokken: 16:49

I går var jeg på båttur med familien min og Helene, det var skikkelig koselig. Vi gikk inn i Framvaren (?), hvertfall det er et brokvann. Vi grillet kotelleter, badet, solet oss og bare chillet. Det er det som er sommer!
 Hadde med kamera så vi tok noen bilder og hadde en lite photoshoot med Kjellemann, hehe!

.

haha, sommer!


Badetermometeret til Pappa xD


Mine kuleste brødre :-)


Kjellmann!


søtnosen min ♥HAHA!


Awwe, det rosa og hvite fikk jeg av Helene. Det brune av Josefine ♥
Meningen med dette bilde er fordi vi har like armbånd :-)

I kveld blir det jente kveld med Henriette, Josefine, Helene og Maria. Vi skal begynne med en skrekkfilm, hvor vi avslutter med en skikklig jentefilm. Blir skikkeligkoselig!

♥ MARIA.


Skrevet: 07.08.2010 Klokken: 23:11- MARIA


Skrevet: 07.08.2010 Klokken: 22:49

Hey you! :-)

I kveld har jeg hatt besøk av mine søte venner Maria og Helene. Helene kom hjem fra Mallorca i dag. Hun var blitt brun, høy og tynn. Det var deilig og se henne igjen. Men hvertfall i kveld hadde vi pizza, rester av oreokaka og chips. Det var skikkelig koselig.


Helene er så søt med rastafletter og college jakke med H på, haha ♥


Bestevenner ♥


awwe :-D

:-)


Bare fordi vi er kule!


jeg er virkelig kul, loveu Helene ♥Etter Helene gikk hjem, lagte jeg og Maria smoothie, nam! Nå skal jeg laste opp "Ukens må gjøre video." Så den kommer snart!

- MARIASkrevet: 07.08.2010 Klokken: 00:46

Hei dere!

Nå kom jeg og Maria nettopp inn fra døra, eller vi hadde nettopp ansiktsmaske.  Men til poenget. Jeg og Maria gikk ned til Rema og kjøpte ting til Oreokaka. (Trykk på linken) Den kaken er serriøst den beste jeg har smakt.

Etter vi hadde laget kaken ferdig, gikk vi og satt barnevakt for noen herlige unger! Legger dessverre ikke ut bilder av små barn, det er bare en regel jeg har. Jeg tror ikke foreldrene vil det heller, så det er ikke så big deal ;-)

Nå sitter vi her og bare chiller med musikk og deiligge klær, livet er herlig assa, hehe. Men i morgen (eller i dag sendere, etter vi har sovet) så kommer "Ukens må gjøre." Så stay turned! <3


Kakebunnen av bare oreo-kjeks, NAM  ♥
Maria søta  ♥


Og kaka er ferdig, Anbefales på det høyeste! Men det er veldig mektig.


Maria er hvertfall fornøyd! :-)  ♥


Og er herlig katt de hadde, Minni!  ♥


sweet!  ♥


Sa du normal ? haha.

- MARIA&MARIASkrevet: 05.08.2010 Klokken: 13:23

Hei dere!

Grunnen til lite blogging i det siste, er egnklig fordi jeg ikke har gjort så masse, jeg har are sløvet rundt. Men det er jo deilig også med tanke på at det er lenge til det kommer til og skje. Siden nå er det jo i underkant av  2 uker til ferien er over. Buhu :-(

Men hvertfall i morgen kommer Maria ned, og hun skal sove hos meg så da lover jeg det kommer et innlegg. Så skal nok "Ukens må gjøre" komme iløpet av helgen. Det lover jeg. Takk for alle som har kommenter, det setter jeg så pris på. Dere lyser opp dagen min rett og slett.


Random bilde av meg og Helene  ♥
Fytti, jeg savner deg Helene. Hun er på Mallorca den heldigrisen! :-)

- MARIAhits