Skrevet: 30.08.2011 Klokken: 22:19

Hei. For tiden holder vi på med et "Kunst og håndverks prosjekt". Vi holder på med animasjonsfilm, og har da fått i oppgave om å lage en slik film med kun bilder. Av denne grunn tok jeg med meg kamera og tok noen bilder av vår kule skole og min supersøte venner. Kos deg med bildene mine da :)Min kjære Henriette sovna, du er så søt du! ♥


:)Dette gjør vi ii friminuttene....leker med barbie vell?!?! 

Camilla ♥

I dag var jeg med Skolelaget på skole vår og reklamerte om skolelaget da. Vi delte også ut lapper, kjempemoro! :)

Noen som sa vafler ♥

Deilig som alltid du.Skjer her Christine?  haha, søte jenter.

Du altså, du er herlig :)


Tommelen opp for skolearbeid....eller ikke.


Verdens kulezste lærer liksom....Viggo!!!

Da er det bare å hoppe oppi bøkene igjen. I kvel dhar jeg nemlig vært på noe valgmøte opplegg på kinoen. Representanter fra forskjellige partier sto å fortalte om partiene og hva de ville gjøre med ungdomsmiljøet i Farsund. Intressant! Men ihvertfall så har vi en matteprøve på torsdag, i kapitellet tall (addisjon, subtrasjon, faktorisering, standarform osv) så det er bare å lese, regne, skjekke med fasiten og øveøveøveøve. Har nemlig fått et intrykk av at 10ende er et viktig år.....hmmm.

Ohyeah, i like it 

 

Ha en fin kveld, søte dere!

- MARIASkrevet: 29.08.2011 Klokken: 18:01

Hei. I helga var jeg med mine keewle venner. Var i byen på vår kjære mix som skal legges ned. Jepp, den skal legges. Så nå har vi ikke flere kiosker i byen, kjipt. Ingen plasser å leie filmer, men overlever det også. Vi var ihvertfall der og leide en av våre siste filmer, denne gangen Amors baller. Den var veldig bra :)


Søtingen ♥

Anna :)
Knott for 15 kr på mix ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Ha en fin helg!

 

- MARIASkrevet: 28.08.2011 Klokken: 00:18

Hei, kjøpte meg nye sko idag. Trengte virkelig noen nye høstsko. Nytter ikke å gå med tøysko året rundt, ihvertfall ikke i det været vi har i Norge. Så dergor kjøpte jeg meg noen skinnsko. Elsker dem allerede! :)

 

Tycks?

- MARIASkrevet: 24.08.2011 Klokken: 16:33

Yeah, endelig skal jeg begynne å videoblogge igjen. Neste uke blir det "Ukens må gjøre" så det er bare å komme med forslag til videon. Gleder emg masse!

 EDIT: Til dere som lurer jeg har dusjet på 3 uker altså. Jeg dusjer og bruker tørr shampoo neste dag, dusje, bruke tørr shampoo. Og ja, you get it?

 

Hva synes du om anbealingen?

Hva ønsker du å se meg gjøre?

 

- MARIASkrevet: 23.08.2011 Klokken: 16:37

Heihei. I dag har været vært herligt. Noe som gjør skoledagen lettere og bedre. Så det ordtaket "været gjør noe med oss" stemmer. Deilig altså!

Nå sitter jeg på verandaen med lekser og et iskald glass med vann. School rocke...eller?!?

Sånn har vi det, haha. Nå skal jeg lage meg noe mat, tomatsuppe som står for tur. Til dessert blir det oreois <3 kan ikke vente, hejdåå.

- MariaSkrevet: 21.08.2011 Klokken: 01:10

...det er helrlig det. Sitte på verandaen med krabber, reker og gode venner. Er jo drømmekvelden for meg som elsker mat og gode venner :)

Krabber <3

Reker, Helene og krabber....herlig! :)

Skjer her da? Anyway, cute picture <3

Tilslutt et nydelig bilde av meg, som en avslutning på dette innlegget!

Hatt en fin kveld?

- xoxo MariaSkrevet: 19.08.2011 Klokken: 16:20

Kom på en kjempe ide her om dag. En ide som får bloggen til å bli mindre kjedelig. Nemlig "Ukens", det kan enten være må gjøre, anbefaling,

- xoxo MariaSkrevet: 16.08.2011 Klokken: 18:11

Hei. Idag er min aller siste dag i ferien. Det har gått alt for fort. Men det kommer alltid en ny ferie. Men sett på den andre siden blir det deilig å komme inn i rutinene og komme i gang igjen.

I dag har jeg slappet av i god været med Tuva, Helene og Emilie. Jeg har også vært på Cafe. Resten av dagen vil jeg kose meg med smoothie, frustrerte fruer og scapbooking :)

Helene :)

Tuvaaa

Scapbooking og smoothie <3

Ha en fin dag dere!

- MariaSkrevet: 16.08.2011 Klokken: 17:27

Siste shoppingtur for sommeren. Men godt er det at man kan shoppe hele årert!

Alt er fra Cubus for dere som ikke leste eller forsto overskrifta :)

Tycks?

- MariaSkrevet: 15.08.2011 Klokken: 20:13

I begynelsen av sommeren tok jeg konfirmasjonsbilder og søskenbilder. Og nå er de kommet. Er kjempefornøyd med søskenbildene. De ble veldig bra :):)

Brødrene mine, dere betyr masse ♥

 

Hva synes du om bildene?

- MARIA


Skrevet: 14.08.2011 Klokken: 14:30

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i leiligheten til kusina mi Rita med kusina mi Sofie. Både i dag og i går har vi drevet med scapbookning. Utrolig gøy og koseligt :-)

Sofie er fullt igang med å lage sin egen boks.

Resultat på boksen min.

Her er en klokkeboks jeg laget. Jeg fikk en utrolig fin klokke av Rita. Så tusen takk :-)

Klokke fra Mango.


Ellers alt bra? :-D

- MariaSkrevet: 10.08.2011 Klokken: 15:56

I dag går turen hjemover til Farsund. I morgen allerede blir det jobb og tilbake til "hverdagen". Men jeg har en tur igjen før skolestart. Jeg reiser inn til Kristiansand til kusina mi med kusina mi. Hehe, blir kjempekoselig.

Dagene her på Skjernøya har vært fantastiske. Jeg har fått sett masse av den fine øya. I går tok vi båtveien til Mandal, og i dag tok jeg og Camilla og  jogget rundt øya. Livet er herlig altså! :-)

Chiller max er på vakre vakre Skjerøya :-)

 

- MARIA


Skrevet: 09.08.2011 Klokken: 20:45

I dag var vi i Mandal hvor jeg kjøpte tørr shampoo fra "Got2b". Gleder meg masse til å teste den ut. Kommer kanskje en anbefalings video, hvis resultatet er bra :-)

Turtelduene selv!

- MariaSkrevet: 09.08.2011 Klokken: 17:24

Som sagt så hadde jeg og Camilla tok noen bilder i går. Også tok jeg noen bilder og redigerte av turtelduene. Her er noe resultat på bildene!

Sarmtrolla!

 

Vad tykkar du?

- MARIA

Skrevet: 08.08.2011 Klokken: 20:59

Hvis ikke dette er sommer så vet ikke jeg.... Dette er et av maange bilder fra photoshooten til meg og Camilla i stad. Hehe, gled dere :)

 

Q - hva synes du om bilde?

- MARIA

Skrevet: 08.08.2011 Klokken: 15:48

Hei alle søte lesere. Nå er jeg i Mandal hos min kusine Camilla som sagt i forrige innlegg. Vi har bakt brownie til familie besøk senere. Blir kjempe koseligt :)

Camilla sin søte oppskrift fra 6 klasse.... sweet!! :)
Camilla ♥

Kjempego!

 

- MARIASkrevet: 07.08.2011 Klokken: 11:08

Om 20 min så sitter jeg på bussen til Mandal. Jeg reiser på ferie til kusina mi Camilla, gleder meg masse. Snakkes nok der :)
hade ♥
Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 15:44

 

Etter Gullfisken kjørte jeg og Helen båt ut til hytten hennes på Langøy. Kjempe fin og ny hytte. Dagene har for det meste gått i bading, fisking, vi har solet oss og koset med hunden hennes Timmy. Kjempe koseligt!

Surfingen til Helene og meg!

Brownie 

Timmy

hahahahaselvutløseren ville aldri sammarbeide :(


Jeg har hatt noen flotte dager på hytten til Helene ♥

- MARIASkrevet: 06.08.2011 Klokken: 15:18

Hei. På torsdag hadde vi gullfisken på kirketorget i byen. Vi var fire grupper som hadde laget reklamefilmer. Der var seløgelig jeg med, haha. Helene, Tuva, Mathilde, Emilie og meg lagte en reklame film for Tine Melk. Altså en mix av "No mil to day" og "Mr. Melk". Vi kom ihvertfall på andre plasse. Skal prøve å få tak i filmen, slik dere får sett den. Fetter'n i aksjon som Annlaug ;)

Søte jenter ♥

 


Kule Kai Steffen :)

 

- MARIA
Skrevet: 06.08.2011 Klokken: 15:03

Coverse // Nilson shoes


Kjole // Bikbok

Body// bikbok, topp// bikbok

tube // bibkok, blomstertopp// zara, topp// gina tricot

shorts// zara, solbriller// h&mSmykke// gina tricot

Smykke// bikbok

 

Kjempe fornøyd med shoppingen i Oslo. Pga Norway cup var det også masse salg. Tommelen opp for det :)

- MARIA

hits