Skrevet: 20.08.2012 Klokken: 23:03

Etter skolen i dag møtte jeg Andrea i byen. Var koselig å møte henne igjen, har ikke sett henne siden tidlig i sommerferien. Hun går på en annen skole enn meg, litt dumt. Men vi spiller jo på samme håndballag, heldigvis.

 

Etter det syklet jeg og Elisabeth ned til båthavna hvor vi kkveldsola. Vi endte selvføgelig opp med et kveldsbad. Gikk opp til Elisabeth like etterpå hvor vi tok en kopp te og kveldsmat. Har hatt en veldig koselig kveld :-)
Søta!

 

Må begynne å gjøre meg klar for en god natt søvn, skal opp tidlig på skolen imorgen. Håper dere alle har hatt en herlig dag :-)

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 18.08.2012 Klokken: 22:45

I kveld har jeg som nevt tidligere på bloggen vært i bursdagselskap. Denne gang var det til skjønne Emilie, er alltid like koselig å samle gjengen og bare henge sammen med god mat og god stemning. Vi hadde en herlig salat og kjempe god dessert med kake og fruktfat. 
Bursdagsbarnet ♥♥


Loveyou all!

 

Men må legge meg nå. Skal opp tidlig imorgen for vi skal på familietur til Kjerag (fjelltur). Tror det blir en koselig dag! :)

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 15.08.2012 Klokken: 16:34

I dag hadde jeg min første dag på vidergående. Var egentlig deilig å komme i gang, har jo vært spent en stund på klassene, folkene og skolen da. I dag fikk vi vite på klassene, kontaktlærer og diverse info. Jeg er kjempe fornøyd og ser fram til et konge år på Eilert Sundt vidergående skole.

Elisabeth ♥

Loveyou!

 

- MARIAMATHIASSENSkrevet: 15.08.2012 Klokken: 15:32

Hei dere! Lenge siden sist, har hatt litt sommerferie fra bloggen. Kommer sakt men rolig tilbake, med noen innlegg i uken. I sommer har jeg jobbet masse, ellers så var jeg på KRIKs sommerleir som var på Dvergsnestangen. Vi campet i telt med 1000 andre deltagere. Storkoste meg med sandvollyball, herlige folk, camping, bading, fantastiske møter og et heftig sommervær. Var en herlig avsluttning på en deilig sommerferie :-)

Fra CHRISC-løpet.Sandvollyballgjengen!God gjengen :D

(Bildene har jeg lånt av Mathilde)

 

Tusen takk for ei ufoglemmelig uke. 

- MARIAMATHIASSEN

hits