Skrevet: 30.09.2011 Klokken: 16:07

Hei!! Har helt glemt i si det, eller har så vidt fortalt det. Men jeg sitter ihvertfall på bussen til Stavanger. Jeg skal møte brødrene mine, Fredrik og Kristian. Blir nok kjempe koselig. Skal også møte Maria. Gleder meg kjempe masse. Dere skal nok få høre fra meg ;-)

Sorry folkens, mobilblogging på gang her. Derfor et random bilde av meg og Emilie søta <3

Ha en fin høstferie til dere som hardet denne uka!

- MARIASkrevet: 29.09.2011 Klokken: 07:58

Hei og hade.

Jeg er bare innom for å si hei og hade. Har blitt lite blogging i denne uka, men det er på grunn av jeg har så sinnsykt masse å gjøre. Masse lekser, prøver osv. Så det gjelder å tenke positivt og knipe tennnene sammen og gjøre så godt man kan. Det er mitt beste tips.

Blir en deilig skoledag, en musikktime og resten film. En film som har knytning til Polen reisen. Blir deilig. Og morgen er det bare en RLE prøve og historie presentasjon så er det høstferie. Gleder meg masse til ferien.

Men nå må jeg løpe til skolen. Ha en fin dag, dere!

 

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 27.09.2011 Klokken: 19:25

Hei. Tenkte å kjøpe meg en pc. Dette fordi den eneste pcen jeg har er skolepcen. Og minne er blitt fult for jeg har spammet pcen med bilder, er så mange at jeg må slette bilder. Det liker jeg ikke. Har uansett tenk meg å kjøpe en ny en. Men hvilken har dere noen tips?

Har lenge tenk å kjøpe macbook, men det er så sinsykt dyrt. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal. Hvis noen vet om en bra side hvor det er billige mac. Så legg igjen en link i kommentarfeltet. Dersom du har tips til andre bra pcer. Så kommenter gjerne dette innlegget. Tar imot alle tips :)

Webcamlove, må løpe!

 

Har du noen tips på en bra pc? 

- MARIASkrevet: 27.09.2011 Klokken: 11:59

Hei vi er gjeste bloggere i dag , love you. Maria er søøøøøt <3Skrevet: 26.09.2011 Klokken: 13:00

På lørdag var jeg sammen med Lisa, Lisa, Linea og Heriette. Vi passet på verdens herligwste gutt Joel. Senere på kveden gikk vi ut og spiste på Peppes å spise med noen søter jenter. På kvelden var det jentekos med Henriette og Helene, hadde en veldig bra lørdag. Var en utrolig koselig dag.

Verdens herligste gutt :)


Lisaa ♥

Hahaha


Søndag var det sightseeing i Arendal, var blant annet der Hove festivaler. Der er også klatreskogen hvor Henriette jobber. Senere var det møte i Sørlandskirka. Bra møte, bra folk, go stemning. Etterpå vår det hade og farvel....på gjensyn. Før turen gikk hjemover var det en tur inn på Mc Donalds for å kjøpe god mat og McFlurry med oreo (Mat!! ♥♥♥). Så gikk turen hjemover, deilig det også.


Vi vasket også bilen, haha.

Kulingene på første rad!! Awsome ♥

Skjønne, skjønne Rebekka ♥♥

Du er søt du ♥

 

Nå er det tysk prosjekt jobbing med Elisabeth, verdens herligste jente ♥♥ Kjempegøy med skole for tiden. Masse prosjekt, lekser og prøver. Elsker når det skjer :):)

- MARIASkrevet: 24.09.2011 Klokken: 13:45

I går var jeg som sagt på shine i Sørlandskirka. Hadde det kjempekoselig med herlige folk. Tok endel bilder, bildene sier sitt :)

Søte, søte Sofie er like glad i mat som meg ♥♥ ♥ 

hahahaha♥ 

Henriette er bare über kuul :)

Elsket drikene de hadde der (alkoholfritt!!!)

Konkurranse på gang, om å spise flest mc donalds burgere....hehehe!!

Sukkerspinn ♥ ♥ 

Lisa ♥ 

Sk8er girl #1.

sk8er girl #2.

Søta!

Mads og Martin :):)

 

Hadde du en fin fredagskveld?

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 23.09.2011 Klokken: 19:48

Da er det tre timer siden vi ankom Arendal. De første vi møtte var Henriette og Oddvar. Nå Jeg, Helene og Oddvar i sørlandskirka og skal senere på Shine (ungdomsklubb). Blogger fra mobilen btw, derfor dårlig bilder.

:)

Oddvar!! :)

Ha en fin kveld!

- MariaSkrevet: 21.09.2011 Klokken: 16:18

Hei. Skal egentlig veldig masse fremover. Noen små turer som er planlagt for få dager siden, mens andre turer som har vært planlagt i lang tid. Ser frem til alle disse turene.

♥ Først reiser jeg og Helene til Arendal for å besøke Henriette (tanten til Helene) og alle leirfolka våre.

Blandt annet for å møte denne karen....typen til HellyBelly! :)

Og møte denne jenta... Elise og alle de andre ♥♥


♥ Første helga i høstferien reiser jeg til Stavnger for å besøke broren min Fredrik sammen med den andre broren min Kristian. Har holdt på reise på besøk til dem så lenge jeg husker (de er litt eldre enn meg er bare snakk om 10 og 7 år, heh!!). 

Helt normale.....Fredrik oppå ryggen til Kristian :):)

 ♥ Siste helga i høstferien reiser jeg til Danmark med tante, onkel og min herlige kusine Sofie. Har ikke vært i Danmark siden vennskapslekene i 2008, da var jeg på svømmestevne. Så det var virkelig på tiden med en tur, dette ser jeg fram til. Sofiee  ♥ ♥ ♥ ♥

 ♥ Jeg reiser til Polen med verdens beste klasse. Blir nok en minnerik og opplevelsefull tur med masse liv og røre. Dette ser jeg veldig fram til, og jeg tror dette kommer til å bli høstens høydepunkt. Gleder meg utrolig masse til denne 9 dagers turen hvor vi skal til Auschwitz, Krakow, Polen, Praha, Berlin osv. Blir kjempe gøy :)

Fant ikke noe andre bilder fra klassen enn dette. Var på en skoletur i 9.klasse...woho!! 

♥ Reiser på påskeleir i Bø på Lifjell med Sørlandskirka. Alltid like gøy på disse leirene, jeg elsker å gå på leirer for dere som ikke vet det. Haha.

Helene og Sofie ♥

♥ Reiser til London med koret. Ahh, dette blir sykt kos. Var i Oslo i fjor, men London. Jeg skal til London, har alltid hatt lyst til å reise der, og endelig. Blir musikal, sightseeing rundt omkrig og ikke minst shopping. Gleder meg så utrooolig masse.

Fra Oslo-turen, her når vi sang i Asker kirke. En kjempetur ser virkelig fram til London. 

 

Er så masse annet jeg også skal det kommende året.  Sommerleirer, Danmark osv. Har masse å glede meg til. 

Er det noe spesielt du skal fremover?

- MARIA

 Skrevet: 18.09.2011 Klokken: 14:39

Pannekake med fløte, jordbær og blåbær...namii ♥♥Ble ikke så mange bilder. Men vi hadde det veldig koselig med film, god mat og godteri. Kjempe koseligt :):)

 

- MARIASkrevet: 17.09.2011 Klokken: 12:54


 

Her er min ønskeliste for høsten. Reiser både her og der i høst. Så blir nok noe utpå høsten. Reiser blandt annet til Arendal med Helene, Kristiansand med mamma, Polen med klassen og sikkert noe annet som dukker opp. Gleder meg masse :):)

 

Hva har du på ønskelista for tiden?

- MARIASkrevet: 17.09.2011 Klokken: 12:50

I går var jeg i bursdag til herligste Sarah. Vi hadde pizza til middag og is, kake og bær til dessert. Vi stakk også ned til byen senere hvor det var dansing på høy nivå. Er så døut her i byen at vi nesten var de eneste på diskotektet :-)
Bursdagsbarnet :)

Søta ♥


Har hatt en super duper kveld!

 

Hva gjorde du i går?

- MARIASkrevet: 13.09.2011 Klokken: 22:03

Hej. På lørdag var vi også på sørlandsenteret, hvor jeg fikk kjøpt meg noe :)

Deilig "stikkegenser" fra bibok


Elsker disse buksene, tror det er tredje paret jeg har i denne fargen. Har i mange andre farger. Fra bikbok.

Elsker neglelakker, har i all slags farger. Det som er negativt med Depends er at lakken varer ikke lenge, knapt en dag. Men alikevel er liker jeg dem. Tre for 39 kr på bikbok. Bikbok er tingen vettu :):)

 

Ha forsatt en fin kveld, min kjære lesere!

♥ Maria MathiassenSkrevet: 11.09.2011 Klokken: 19:08

Hei. I går var jeg med Johanne og familien til Dyreparken. Søndagskolensdagen har vært på sørlandet i 100 år, og det ble feiret i Dyreparken. Alltid like gøy :)

Tror vi tok den fem ganger ellerno....

Johanne ♥

Ben & Jennry's ♥

 

Har hatt en superduper dag i dyreparken. Hva gjorde du i går? :):)

 

♥ MARIASkrevet: 10.09.2011 Klokken: 21:52

Hei. I går lagte jeg en lett ostekake til mamma. Kjempgod og enkel. Alt du trenger er safari-kjeft, en hel bok men fløte, med philadelphia og 200 gr melis. Enklere blir det ikke :):)


1. Først tar du å mose safari-kjeks i en pose.

2. Pisker det sammen, slik det blir på bildet under.3. Sprer kjeksen i en kakeform (gjerne en paiform).

4. Ta kremen oppå.Tilslutt pynter du kaka, i mitt tilfelde bær :) Nyt kaka folkens.

 

Har du smakt den?

- MARIASkrevet: 04.09.2011 Klokken: 18:32

Anbefaler å se den i 720 HD.

 

Hva synes du?
 Noe jeg burde forsette med?

♥ Maria Mathiassen Skrevet: 04.09.2011 Klokken: 18:29

Endelig er jakka her! Kom akkuratt tidnok, fremover er det meld store nedbør. Så en god regnjakke løser problemet. Elsker den allerede. Størrelsen er i S.Kan få kjøpt her. Kan jo få kjøpt den mange andre plasser, men her jeg kjøpte den. Det var både raskt og billigt :)

 

Tycks?

♥ Maria Mathiassen Skrevet: 03.09.2011 Klokken: 19:47

I går var jeg i koselig bursdag hos Christine. Vi spiste pastasalat og fucatia brød til middag, skjokolademosse til dessert og bare koste oss! Håper Christine også koste seg masse, og hadde en super feiring. Jeg er utrolig glad i deg bestie ♥


Hahahahahahahhahahhaaha :)Mmmmmm ♥Beste girlsa ♥


Hadde du en fin fredagskveld?

 

- MARIA

 Skrevet: 01.09.2011 Klokken: 22:56

- Jeg snakker ganke masse, av og til tar det helt av og bare fosser ut masse om alt og ingenting. Irriterende til tider...

- Jeg bare elsker mat, mat, mat, mat. Kan spise nesten alt som har med mat å gjøre ♥♥♥

- På de kaldeste og mørkeste vinterdagene finner du meg i badekaret/boblebadet, ahhh jeg bare elsker det. Ansiktsmaska er bare et pluss... love it!

- Jeg er kristen, og stolt av det :)

-  Jeg er ekstremt rotete, jeg kan legger en ting her og der og leter som en gal en neste øyeblikk. Kjossa er vel noe jeg blir kalt.

- Er en veldig utadvent jente, elsker å bli kjent med nye folk.

- Jeg takler ikke skrekkfilmer, er noe av det verste jeg vet. Tror jeg aldri har sett ferdig en skrekkfilm.

- Jeg er utrolig mørkeredd, når jeg er ute å går i mørket må jeg alltid ha noen å prate. Her har brødene mine blitt flittig brukt, haha.

- Jeg elsker være med jentene mine, det er det beste jeg vet. Sitte i kosetøyet med masse godteri og en skikkelig jentefilm. Blir ikke bedre!

- Jeg snubler i alt, alt for stokk til stein!

Schooooooooooooooool ♥

 

Visste du alt dette?

- MARIA

hits