Skrevet: 31.10.2010 Klokken: 12:15

Off, nå har jeg virkelig dårligsamvittighet siden jeg ikke har blogget i det siste eller på fredag og lørdag. Men helga har gått i ett. På fredag var det trening, klassefest og byen. På lørdag var det håndballkamp også var vi oppvarming for koret Reflex i kirka. Det var utolig gøy. Etter gikk jeg til Tuva hvor vi så på film, snakket og bare chillet ♥

Stor fornøyd etter bra konsert!

Reflex! :-)

We ♥ Julebrus!

Awe, hunden til Tuva er supersøt!

 

Hva har dere gjordt i helga?

- MARIA

 Skrevet: 28.10.2010 Klokken: 18:37

Dagen min startet med et stort smel i dørene. Foreldrene min kommer stormene inn med bursdagsang, penger og frokost på sølvfat (tradisjon i vår familie). På skolen var alt som normalt, jeg fikk mange gratulasjoner osv. Men i storefriet skulle jeg opp til kantina, så kommer Helene, Josefine og Elisabeth løpende bort til meg. De tok bind foran øynene mine og førte meg fram til 10.klasserommet hvor de hadde vært så søte og stelt i stand en surprise party med muffins, lys, ballonger, kort og masse godteri. Min kjære venn Tuva hadde laget verdens nyligste kort. Jeg er utrolig glad for jeg har de vennen jeg har. Jeg har VERDENS BESTE VENNER som jeg har lett lenge etter. Jeg er ubeskrivelig glad i dere alle ♥

De hadde også skrevet 14 på toasten, haha!

Helene har bilde fra "suprice partyet"! (Så skjekk dette inlegget evt sendere! Jeg fikk også ny mobil i dag. Da jeg kom hjem fra konf. samling. Sier pappa jeg har en overaskelse til deg. Du har fått mobilen, skal du være med å hente den. Ja ropte jeg ut. Siden jeg har egenlig ikke hatt mobil eller jeg har vært så heldig å lånt Tuva sin. Tusen takk for låna. Det jeg kommer til å savne mest med den er Quatra Pop, haha.

Ohyeah!

 

Men nå skal jeg gro litt norsk. Vi skal ha sånn prøve ting i mrogen hvor vi skal skrive en artikkel på 200 ord. Tror egenlig det bare er en test om vi har fått med oss leksa osv. Men nå hopper jeg i bøkene. Siden jeg skal til Henriette sendere i kveld! Ha en forsatt fin dag!

- MARIA

 

 Skrevet: 26.10.2010 Klokken: 22:59

I kveld har jeg plantet i senga med puter og dyna bak meg og gror matte på nettet. Vi skal ha nasjonaleprøve, og jeg vil gi et intrykk på at jeg faktisk kan få til hva jeg vil. Men tror vi skal ha den som 8.klassingene hadde, så den kan ikkr være alt for vanskelig.

Vi skal også skrive en artikkel i norsken på fredag (2 timer). Jaja, får lbare stå på å tenke at dette gjør jeg for framtiden. Haha, jeg tenker langt, men positivt.Mine søte bilder på veggen!


Dette bildet har jeg hatt helt siden jeg kan huske....

Dette bilde har spesiell betyding for meg, siden jeg fikk det av Mor. Hun døde da jeg var 2 år gammel!

 

Men nå må jeg virkelig legge meg, skal si jeg har vast vekk tiden. Btw det er typisk meg. Men vi snakkes i morgen. God natt søtinger ♥

 

Har dere nasjonaleprøve i matte?

- MARIA
Skrevet: 25.10.2010 Klokken: 22:11

Haha, endelig er den her! Denne ganger prøver ejg meg på forskjellige dialekter. Skjekk videoen ut og se om jeg klarer det.
video:www

Men nå skal jeg sove. God natt! ZzzzZZZzzZZzzZZ ♥

 

Hva synes du om videoen?

- MARIA

 Skrevet: 24.10.2010 Klokken: 22:29

Sykt søtt bilde ♥

Sleep well, dear, sleep well
While your eyes closed, I will be thinking of you
Sleep well, Polar Bear, sleep well
When you need me, I will always be here to be with you

(kilde: google)

 

- MARIASkrevet: 24.10.2010 Klokken: 20:35

Vi var som sakt i Ranesund å spilte håndballkamp mot Ranesund. Det gikk ikke akkuratt veien, vet ikke helt om vi var dårlig eller om de var gode. Tror egenlig det var begge deler. Jaja, det er ikke noe mere å plage seg over, vi har enda mange kamper igjen. Vi tar de neste gang. Er det ikke et ordtak som sier tap og vinn med samme sinn ellerno? Haha.

Søtiser ♥


Syykt fint bilde av deg, Helene ♥ Loveit!

Vi er de hvite, bare sånn info, haha.

 

Hvordan tar dere tap?

- MARIASkrevet: 24.10.2010 Klokken: 00:31

I kveld var jeg med Elisabeth og Helene på kino. Vi så "The social Network", den filmen om Facebook. Den var utrolig gøy, anbefaler dere virkelig å se den. Den handler om hvordan Facebook ble startet, ante ikke at det var en ung gutt som hadde startet Facebook, men jaja da lærte jeg noe nytt i dag også!

I morgen blir det håndballkamp, vi skal til Ranesund å spille. Gleder meg faktisk, er veldig lenge siden vi har spilt kamp nå. Men jeg legger meg, må få noe søvn i meg, hehe.

File:Social network film poster.jpg

Bestevennen mine ♥

 

Natta bloggen ♥

- MARIASkrevet: 23.10.2010 Klokken: 14:36

Siden jeg er i skikkelig blogghumør, så slenger jeg inn et innlegg hvor jeg legger ut hvordan musikk jeg hører på i det siste, det er bare og lene seg bak og nyte musikken, haha xD

 

Cee Lo Green - F**k you

Rihanna - Only Girl

Bruno Mars - Just The Way You Are

Edwin Starr - War (vet den er litt gammel, men den er kul)

Maria Haukaas Storeng - Extra Mile

Tone Damli Aaberge - Crazy Cool

 

Orker ikke legge inn flere dere kan heller se på Favoritt mappa mi på spotify klikk >her<

bilde: google

 

- MARIASkrevet: 23.10.2010 Klokken: 13:51

I dag testet jeg ut en frappe oppskrift. Det smakte faktisk kjempe godt, men tok kansje en lite dose for mye kaffe. Men ellers smakte det kjempe godt!

 

Har du laget hjemmelaget frappe før?

 

- MARIASkrevet: 23.10.2010 Klokken: 11:44

I går var det en sinsykt stressende dag. Først var jeg på MOT-kurs hvor vi lærte hvordan vi skal stå foran 7. klassingen og fortelle om ungdomskolen. Det var veldig intressant. Vi gikk også ut i grupper og øvde på en del av manuset. Hvor vi presenterte det foran alle sendere.

Når jeg kom hjem var måtte jeg og mamma begyne og gjøre klart til bursdagen. Sendere kom Helene og vi begynte og lage taco samme. Da alle folkene hadde kommet, og jeg fant ut at jeg ikke hadde telt med meg og Helene stresset jeg huset rundt etter å finne stoler. Men ellers gikk det fint, har hatt en super dag!

:-)


jentene mine ♥

Bestevennen min ♥


Dance baby dance! (Dårlig bilde pga beskjæring)

Jååååånas ;-)

Regnet det ute eller, haha xD

PUTEKRIG xD

>>Helene<< klarte og glemme kamera her, så jeg slenger inn noen bilder fra kamera hennes:

Bestevenner ♥haha ♥Dere er seriøst søte :o

 

Hva synes dere om bildene?

- MARIASkrevet: 21.10.2010 Klokken: 14:21

Det er sinsykt deilig med helga nå, etter en stressende uke! Jeg har løpt rundt og tatt bilder og redigert dem. I dag på skolen var jeg helt ute av meg. Dere skulle ha sett meg, jeg skulle lage ramme til de to beste bildene. Da jeg fant ut jeg hadde gjordt feil og måtte begynne på nytt og hadde liten tid på meg kjente jeg stresset kom. Jeg ble stresset og gjorde feil og enda en ramme da kjente jeg tårene kom og det verste var at jeg lo og gråt samtidig (Så typsk meg) xD Legger ut bildene jeg har tatt denne uka!

Minner om forslag til "Må gjøre" video >trykk<. Jeg skal trekke ut i helga, så jeg regner med jeg begynner å lage video også.

 

Har du noen stressende uke?

- MARIASkrevet: 19.10.2010 Klokken: 20:40

Hei! I denne uka har vi "tema uke". Hvor vi har valgt hva vi vil jobbe med, hvor jeg valgte foto. Så på skolen i dag hadde vi tre timer med det. Som bare ble til en, siden lærene stresset så sinsykt siden de ikke visste når vi skulle ta klassebilde. Så vi mistet to timer på venter og 849295756 bilder. Men ja dere skal få se det! :-)

 

Men nå skal jeg redigere noen bilder jeg har tatt til i morgen! Så må få gjordt det i løpet av kvelden! Blogges i morgen :-)

 

- MARIA

 Skrevet: 18.10.2010 Klokken: 21:59

I kveld var jeg på dommerkurs med Kåre (Lokal lagets håndballtrener for damelaget). Je g var først på håndballtrening, så var det rett i dusjen og på dommerkurs. Var faktisk veldig intressant, lærte masse regler. Vi var også med på å drømme J 11 på en treningskamp. Var kjempe gøy, men nå skal ikke jeg "bable om masse vas". Men skulle bare si det jeg hadde på hjertet.

Synes dette bildet er awsome kult! ♥

- MARIASkrevet: 17.10.2010 Klokken: 18:56

Nå har jeg fått sovet en time etter vi kom hjem. Var sikkelig sløv da jeg kom hjem, så jeg heiv meg i senga. Men det er ikke så rart jeg har jo vært på leir på Evjetun. Det var utrolig gøy. Vi gjorde masse action som rafting, leker, bilbeltimer, underholdingskvelder osv! :)

Her hadde vi en lek hvor deltakerne skulle klosse seg sammen, så skulle lederne løse dem opp! xD


Jeg og Helene skulle ut for å ha luft. Plutselig ser vi noe plier rundt. Det var en slite, søt og tam mus. Det jeg ikke liker med de er halen, æsj!

Det mot kaldere tiden, her ser du at gresset er frossent. Det var også et lag med tåke over vannet!


Kan ikke si noe annet enn at jeg synes du er konge Mathilde!


?

Fireflies-piano, sykt kult. Mathilde begynner og spille på det så komme jeg inn og sier: Det er jo Fireflies-piano xD

?Her det det sang konkurranse på gang.

Og her har skulle de bytte sokker, ta dem på tuten av sokken og drikke opp cola'n. Høres ikke akkuratt deilig ut!

Ehm, Øyvind er ikke "L-ene" din feil vei xD

Bare fordi Henriette koser seg med kamera mitt xD

Desverre har jeg ikke biler fra raftingen. Skal gjøre et forsøk å se om jeg kan få tak i noen bilder. Men jeg stikker inn i dusjen. Blogges! ♥

 

- MARIASkrevet: 14.10.2010 Klokken: 19:57

Nå har jeg nettopp pakket kofferten ferdig, og er klar for leir til helga. Jeg skal på leir til Evjetun med konfirmantene, eller det er vel alle som vil. Men det vlir sikkelig koselig. Vi skal ha sånn aktivitet opplegg, hvor jeg skal rafte, gleder meg sykt. Skulle egenlig bare si at det ikke blir noe blogging i helga :-)

Nå er Tuva her, vi har sett hotel cæsar og vært og køpt godteri til helga, hehe.

Bilde tatt i høstferien hos Helene ♥

 

Hva skal du til helga?

- MARIASkrevet: 13.10.2010 Klokken: 22:27

video:www
Hva synes du, det er bare og komme med forslag!
- MARIA
Skrevet: 12.10.2010 Klokken: 22:11

Hey there! :-)

Det er tirsdag i dag, som betyr at jeg har mye å gjøre. Lekser, håndball, dans pluss i dag har jeg øvd til tyskprøve som vi ha i morgen, så jeg har rett og slett ikke rukket og blogget før nå. Jaja, slik er det av og til! I morgen kommer en videoblogg så det er bare å glede seg!

At the moment sitter jeg og spise brownie kake fra Toro (utrolig god, anbefales) siden mamma har klubb så får jeg smake på maten er jo greit det når jeg er så glad i mat hehe.

 

Nam, nam sier jeg bare. Nå stikker jeg ned for å øve litt til, så legger meg! Snakkes i morgen ♥

 

- MARIASkrevet: 11.10.2010 Klokken: 10:44

Det er madag og høstferien er over, noe som betyr skole. Helt greit å begynne igjen, vi har bare en prøve i denne uka så jeg overlever. I dag når vi gikk til skolen var det sinsykt kaldt, det var 4-5 grader. Jeg heiv på meg vinterjakke og gikk til skolen, men det er jo meldt sol og 12 grader, så får se ut på dagen hvordan været blir!

Random bilde, har ikke tid til å ta web-bilde, skal opp i kantina. Blogges! ♥

- MARIASkrevet: 10.10.2010 Klokken: 18:35

Hehe, ja det var det. Jeg har laget enda en ny header føler jeg får ny hele tiden, men denne gangen laget jeg ikke ny fordi jeg ville ha ny, eller var lei av bildene eller noe. Men rett og slett fordi jeg har fått klage på headeren. Folk synes den er for mørk osv. Men håper dere er mere fornøyde nå!

Den nye headeren er fra photoshooten vi hadde på torsdag ;D

Nå er høstferien over noe som betyr skole. Frister ikke så veldig å stå opp klokka 7 i morgen. Men jaja that's life. Vi har bare en prøve i denne uka, som er tysk. Så det skal nok gå bra.

 

hva synes du om headeren?

-MARIASkrevet: 10.10.2010 Klokken: 17:13

I dag har jeg og gått tur med mamma og broren min på stranda. Fytti, å jeg savner sommer bare ved og høre skjønen bruser og det og trokke på små skjelle. Jeg kjenner jeg savner sommeren, men nå ser jeg fremover og gleder meg til vinteren og kalle tider hvor vi ruller oss inn i skjerf, dynejakker, lue og votter.

Jeg lånet dette bildet fra google, siden kamera mitt var tom for strøm. Men dette er blant annet en av strendene vi gikk på!

 

Savner du sommeren?

- MARIA

hits