Skrevet: 30.10.2011 Klokken: 23:15

Hei og hallo. Tenkte å blogge litt fra Polen. Er her nå (for dere som ikke skjønte det!!) I dag har vi vært i Auschwitz og sett på arbeidsleiren og konsentrasjonsleir (kommer bilder senere.)

Mattispattis og meg <3

At the moment sitter jeg på hotellrommet og spiser knekkebrød (bare fordi jeg aldri får nok mat, som det matvraket jeg er!!)

Kos i Norge da?
Har du vært i Polen før?

- MariaSkrevet: 28.10.2011 Klokken: 03:48

Nå er jeg så klar som et egg til å reise til Polen. Blir ser i 10 dager, så snakkes om litt. Hadebra Norge - hallo Polen :)

Wæææ!!

Dere for klare dere med noen dårlige iPhone bilder. Men skal love dere, dere kommer til å få et lass med bilder :)

Snakkes!
- MARIASkrevet: 27.10.2011 Klokken: 18:03

I natt reiser jeg til Polen med verdens beste klasse. Vekkerklokka står på 3 og jeg skal opp. Men jeg gleder meg så sykt masse så tror ikke det blir noe problem. Tror det kommer til å bli en lærerik og en minnnerik tur. Jeg gleder meg kjempe masse og gruer meg litt til å besøke konsentrasjonsleirer. Men tror det kan bli en opplevelse også. Wææææ, jeg gleder meg ekstremt masse ♥♥♥

Fra forrige gang jeg tok danskeferja - i begynnelsen av oktober!!

 

Wææææ, I can't wait ♥

Har du vært i Polen, eller skal du reise til Polen?

- MARIASkrevet: 27.10.2011 Klokken: 17:48

Hej. På lørdag feriet jeg bursdagen min med mine herlige jenter. Det var pitabrød med salat til middag og sjokoladefondant-is til dessert. Hadde en kjempefint bursdag. Gleder meg allerede til neste år, haha.


♥♥

Ser skikkelig ekkelt ut, men var skikkelig godt :)Elisabeth+Skitles=♥♥

Bestee ♥♥

Søta ♥

Hadde en supers kveld. Takk dere.

- MARIASkrevet: 27.10.2011 Klokken: 17:37

Etter Kristiansand og Arkviet var det rett hjem og pakke. Jeg skulle være med å holde kurs for nye Mot representanter (9.klassiger). Før dette overnattet vi i Loshavn og bare koste oss. Var en kjempe tur :)

Masse mat!! ♥


Haha!

Iphone-girlsaa :)

Kinee 

Glad i dere ♥

Og det smakte??

Også var vi på "Ungdomsklubb-hopping" som jeg kaller det. Vi kjørte rundt på Lista land og var på alle ungdomsklubber vi kunne finne. West-side, Shadow, Alfred og Ungdomslofte. Haha, kjempegøy!!Godteri :)awwwwwww ♥♥

Namii ♥

Namii #2


Veronica ♥


SMIL, alle sammen!! :)Vakre, vakre Loshavn!


Sverre tok seg et bad "frivillig" - eller ikke.

Mathilde ♥Søte jeter :)
Hadde en kjempe kveld-natt-dag med dere folk, dere er mer enn fantastiske!! ♥
- MARIA


Skrevet: 27.10.2011 Klokken: 17:14

På fredag var vi på arkivet i Kristiansand. Her drev de og torturerte mennesker under andre verdens krig. Dette gjorde de for å få ut noe informasjon som nazistene kunne få bruk for. Dette gjorde de med tortur. De fleste (fra sørlandet) reiser hit for forbredelser til Polen turen. Dersom ikke har vært der så anbefaler jeg deg å gå der, var veldig intressant og lærrikt.

Jossipossi og Mattis ♥


jentene mine!!!Tuva ♥Knupp1 :)

Tuva ♥ cheesburger!!

Frappe med oreo!!


Tommelen opp for dette Christine!!

 

Har du vært på Arkivet?

- MARIASkrevet: 20.10.2011 Klokken: 22:31

Harry, Niall, Zayn, Louis og Liam var alle med som singel-artist (visst det er det det heter) på X-factor i England. Men det gikk ikke så alt for bra. Etter X-factor ble gutta samla og er nå blitt et verdens kjent boyband. Jeg elsker dem allerede, haha. Den nye sangen de har elsker jeg enda mere. 

♥♥♥

 

Hva synes du om One Direction?

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 19.10.2011 Klokken: 20:19

I morgen har vi verdens største matteprøve, neida. Vi hr en kapittelprøve, så er egentlig ikke noe stress, det er bare meg som innbille meg det. Sitter og drikker smoothie, spiser maltesers og høres på musikk :)

Matteeee

Maria aka kvisetrynee!! Maltesers <33333333

- MARIASkrevet: 19.10.2011 Klokken: 16:32

I dag tok vi skolebilde. Vi tok klassebilde, portrettbilde og vennebilde. Haha, alltid like gøy :)

10A!! :)

Josefine, Christine og Henriette <3

Tycks?

-MARIA MATHIASSENSkrevet: 17.10.2011 Klokken: 22:52

Hej og hå!!
Etter skolen i dag løp jeg ned fra skolen, for jeg skulle innom Expert før jeg gikk på jobb tvers over gata (bakeren). Jeg kjøpte meg noen høytalere til iPhonen min og til Polen.

Små, søte blir mye lettere å ta med seg da :)

Nå legger jeg meg etter en heftig helg med jobbing, kamp (tapte med et mål, scorte det siste sekund!!) og leksearbeid. God natt skjønne mennesker :)

- MARIASkrevet: 12.10.2011 Klokken: 23:40

Etter skolen var jeg og badet på badehuset. Deilig med 12 grader. Var så sinsykt trøtt da jeg kom hjem, så jeg sovnet. Jeg våknet som et lyn da mamma spurte om jeg skulle på kor. Jeg hadde sovet litt lenge jeg. Var på kor og håndballtrening, og nå sitter jeg her :)

Så er jeg så kul som tar speilbilde og er litt fjortis.

Men nå hopper jeg i senga. God natt mine kjære lesere :)

- MARIASkrevet: 11.10.2011 Klokken: 20:34

I høstferien var jeg også i Danmark med kusina mi, tanta mi og onkelen min. Vi reiste ned halv 8 og var i Danmark, Blokhus i 12-1 tidene. Dagene gikk for det meste i shopping, bading i badeland (tommelen  opp), cafe og det som følger med. Var en kjempekoselig tur ihvertfall :)Var også en spillehall der. Her eide jeg og Sofie bordtennis :)Ny favoritt 

Tante var nok best i bowlinga!!

Dette ser bra ut, Sofie.

Belgisk vaffel med softis på. Himmelsk, åårh nam. Det var dødsgodt, herlig Her bodde vi :)

Legger kanskje inn flere bilder senere. 

 

Hva gjorde du i høstferien/skal?

- MARIASkrevet: 11.10.2011 Klokken: 19:36

En uke siden sist. Må si jeg er litt skuffet over meg selv. Men jeg har vært hos pappa, han har en stasjonær pc og funker dårlig med minnekort. Hos mamma er det dårlig nett. Men det kommer snart. Min pc er på reprasjon. Så når alt dette kommer på plass lover jeg mere blogging.

I høstferien var jeg i bursdag til skjønne Elisabeth. Var kjempekoselig. Vi hadde salat til middag og is og bjørnebærsaus til dessert. Namii 
Søtiser ♥

Bursdagsbarnet-Josefine-Mathilde :)

Når man først er i gang med speilbilder er det neppe lett å stoppe...haha!!


Sarah ♥♥

 

- MARIASkrevet: 04.10.2011 Klokken: 18:27

Heisann sveisann. Dette innlegget kom litt senere enn forventet. Men har ikke hatt tilgang til data før nå. Nok om det. Helga var jeg i Stavanger på besøk hos broren min med den andre broren min. Det var kjempekoselig, vi så filmer, var på cafe, kino og bare koste oss. På lørdag var jeg også med Maria, det var veldig gøy og møte deg igjen. Denne helga må gjentas, var en gøy og anderledes helg

Google maps har lagt ut mange "gjestebøker" rundt om i Europa. En av dem er med Sverdene i fjellet på Madla. Den skrev jeg og Fredrik i :)

Ganske kult!

:)
SMIL :):)

Morgenkaffe 

Mariaa mine kjære brødrer :)


:)

 

Hadde en fantastisk helg :)

- MARIA

hits