Skrevet: 29.11.2010 Klokken: 20:15

Fin overskrivt jeg vet. Jeg er ikke på topp på fantsien. Men det jeg skulle si var hvordan min uke skal være. Vi har to tentamener, ♥nynorsk og norsk♥. Så skal vi til Kristiansand på onsdag å spille kamp mot AK 28. Gru-gleder meg litt. Ah, digg med ny uke. Noe som betyr at det blir mindre og midre dager til juleferie!

//dagens frappe ♥

 

Hva skal du til uka?

- MariaMathiassen

 

 Skrevet: 28.11.2010 Klokken: 21:43

Hei! I går var vi på Farsunds fineste hus, nemlig Husan. Det var utrolig koselig, det hele startet med en fantstisk middag og avsluttet med dansing. Haha, tror ikke jeg har hatt en så dansefull og koselig kveld. Det var vanvittig koselig, også var alle folka der! ♥


Frisyre bilder:

Tuva ♥

Mathilde (moren hennes hadde stelt henne, hun er serriøst god!) ♥

Christine ♥
Fint, mathilde ♥


Prins og Prinsesse ♥

Britta fikk Brittaprisen xp

♥ Nadia og sin prinsessekjole, hihi.
DJ-ene (hihi) ♥

Stilledans ♥

Hva synes du om bildene?

- MARIA MATHIASSEN ♥

 Skrevet: 27.11.2010 Klokken: 11:26

Jeg er med i en konkurranse på Melissa Sofie sin blogg. Jeg kan først skrive litt om hennes blogg. Hun er da en 16 år gammel jente som fikk diagnosen lungekreft for et halvt år siden. Hun blogger om hverdagen sin som kreftpassient. Off, jeg får helt vondt inni meg av å tenke på ei jente som er bare to år eldre enn meg har kreft! Hun fortjener det så altfor lite...

Hun har da en konkurranse på bloggen sin, hvor hun deler ut en Iphone 4 (hvit). Jeg synes denne er sinsykt kul, og benytter sjangsen. Er dette noe for deg, meld de på her.

 

Er du med?

- MariaMathiassenSkrevet: 27.11.2010 Klokken: 00:27

Hei! Er ei stund siden sist, men nå er det helg så det kommer nok noen innlegg helga. Men i denne perioden er det en del prøver så blir en del forberedelser og slik, men skal nok få presset noen innlegg her og der!

I morgen skal vi ha juleball, jeg vet det er litt tilig men vi liker å ta ting på forskudd, haha. Men Ida har vært så snill å lånt meg en minnebrikke, siden jeg har selføgelig klart å kjosse min vekk. Så hvis du leser dette "Tusen takk"!

I kveld var jeg i byen med masse kule folk, orker ikke å nevne alle navnene. Men jeg digger dere. Jeg har hatt en super koselig kveld! Ser frem til i morgen! Men nå skal jeg ha en god natt søvn.Sweet dreams! ♥

Super, duper random bilde!

 

Når har dere skoleball?

- MariaMathiassenSkrevet: 22.11.2010 Klokken: 19:41

Hei!

Det kommer til å bli lite blogging fremover på grunn av masse prøver fremover. Jeg må konsentrere meg for skolearbeid. Men det kommer noen innlegg når jeg virkelig har gjort noe spessielt. Så ikke dropp å gå innom bloggen min. Men vi blogges! ♥

 

Hva synes du om dette?

- MariaMathaiassenSkrevet: 21.11.2010 Klokken: 21:22

Hei! I går var jeg hos Tuva med Ingrid, Helene, Lars Helge, Sofie og litt Josefine. Vi så film, laget pizza, snakket, grodde data og bare chillet. Har lånt noen bilder av Ingrid via Tuva (haha)! ♥

EDIT: Her er bildene fra lørdag!
rawr :.-)søtiser ♥

ohyeah!

Hahahahahahhahahahahhaha, ler xD

Sofieee ♥


Hva synes du om bildene?

- MariaMathiassenSkrevet: 20.11.2010 Klokken: 13:29

Hei! Da jeg våknet i dag morres (?) og så ut av vinduet. Så jeg det snødde som bare søren. Haha, jeg ble glad. Jeg elsker snø, det er så koselig også minner det meg på jul. Som er så sinsykt koselig. Neste søndag er det jo "første søndag i advent".

loveit!


Ser ut som Tusseline er mindre glad, haha!

 

Liker du snø?

- MariaMathiassenSkrevet: 20.11.2010 Klokken: 11:01

 

Hva synes du om filmen?

- MariaMathiassenSkrevet: 20.11.2010 Klokken: 00:48

God kveld i huset (haha, ler for meg selv!). I dag har jeg vært i bursdag hos Elisabeth med kule folk. Vi gikk til byen etterpå. Det var det samme gamle som skjekke.
Tuvaa ♥Dette bilde er litt ekkelt, det som ut som hode er frengt. Men hun lener magen sin fremover (haha) xD


Jeg har hatt en utrolig koselig kveld, god start på helga! Men nå skal jeg legge meg, god natt bloggen ♥

 

Hva har du gjort i kveld?

- MariaMathiassenSkrevet: 18.11.2010 Klokken: 18:37

Fikk ikke blogget i går, siden jeg hadde mye å gjøre. Onsdager er vaskedagen (haha), kor og lekser. Pluss det er ikke gøy med et uintressant innlegg. Jeg har også fått dilla på "verdens vanskligst spill".

Hahahahaha xp

 

Har du spilt det før?

- MariaMathiassenSkrevet: 16.11.2010 Klokken: 18:27

Nå sitter jeg å spiser verdens beste is (utenom shave ice og cookie and cream da). Vi var på price og skulle kjøpe en gave da så jeg disse isene. Nam sier jeg bare. For dere som lurer så heter den Hennig-Olsens herligste.    EDIT: Det var Josefine som anbefalte den. Haha, måtte få det med!

Cameroid eier alt, neida kamera ligger til lading. Har spist opp isen før det er ferdig haha xp


NAAAAAAAAAAAM ♥

Men nå må jeg redigere en video til "temauka" også skal jeg snart på dans :-)

 

Har du smakt cappuccino is?

- MariaMathiassenSkrevet: 16.11.2010 Klokken: 09:56

Hey there!

Nå blogger jeg fra skolepcen, jeg er på skolen. Camilla sitter ved siden av meg, hun drikker iskaffe (nam). Jeg klartr nettopp og søle vann over pcen min, noen som sa typisk meg, haha. Men jeg skulle bare si hei og hå. Dere må ha en forstatt fin dag!


Vi er normale eller jeg er, haha xD

Hei, hei du!

ISKAFFE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Men nå må jeg løpe, vi skal ha musikk!

Hvordan er din skoledag?

- MariaMathiassenSkrevet: 15.11.2010 Klokken: 18:10

Hei!

Av en eller annen grun er jeg skikkelig opplagt og happy i dag (jeg er alltid dau trøtt på mandager). Tror det er på grunn av vi vant i går vi har også hoppet opp på tabellen! Men det jeg skulle si eller skrive vaer at skolademelk og en banan er veldig sunt (sunt og sunt). Smart å drikke etter trening, da for du treningen i dag. Visste du at i en banan er det like masse næring som i to brødskiver.

Anbefaler denne, den er vanvittig god! Men nå må jeg virkelig hoppe i dusjen :-)

 

Visste du dette?

- MARIASkrevet: 15.11.2010 Klokken: 14:48

Jeg er intressert i din blogg adresse, så det er bare å skrive i kommentarfelt. Så kan jeg love deg at statestikken din kommer til å gå opp med en hvertfall (haha).

I'm HOT, your not! hahahahhaha xp

 

Jeg vil gratulerer KRISTIN med dagen! Du er super duper kuuul! :PPp

Hva er din blogg?

- MariaMathiassenSkrevet: 14.11.2010 Klokken: 20:12

Jeg kom nettopp inn døra etter å ha vært på kamp (nettopp og nettopp). Vi spilte kamp på Vigeland mot Giv Akt. Og vi vant 12-9! Jeg er super fornøyd. Merket at alle ble lettet etter seier, siden da vet vi at det er en mulighet. Dette kommer til å bli en bra uke, hehe.Ho-ho er det noen snilebarn her! xp

 

Spiller du håndball?

- MariaMathiassenSkrevet: 14.11.2010 Klokken: 13:21

Hey there!

Jeg våknet for en god time siden, og det første jeg gjorde var å lage meg en frappe. Jeg er blitt helt forelsket i det. Det er så sinsykt godt.  Jeg elsker frappe og ikke mist iskaffe. Det er vanvittig godt.

Senere skal jeg til Vigeland å spille håndballkamp, med verdens beste lag. Jeg ser fra til å knuse dem. Haha, de ligg under oss. Vi har tapt alle kampene. Så du tenker vel "hvordan er det mulig?" Men vi det er målforskjellen. Vi har scort flere mål enn dem.

Også er det Farsdag i dag, så jeg vil gratulere min kjære pappa med dagen. Og håper du får en super duper dag! :-)

Im in looooooooove! ♥


Bilde av forrige kamp i Ranesund!


Min kule pappa!

 

Hva er det første du gjør på morningen?

- MariaMathiassenSkrevet: 14.11.2010 Klokken: 00:30

Hei, i kveld var jeg på Livingstone, det er alltid like koselig. For dere som ikke vet hva det er så samles vi hvor vi har leker, andakt, konsert, cafe og masse kule folk. I kveld var det konsert med Refuel - Christine synger i bandet. Sinsykt kult, de sang masse leirsanger (masse minner i sanger, rart). Denne gangen viste de også mange bilder fra Osloturen jeg var med på forrige helg, det var koselig!

Refuel :-)


Emilie ♥

De aller beste ♥

Bestevennene mine!

 

Hva har dere gjordt i kveld?

- MARIAMATHIASSENSkrevet: 13.11.2010 Klokken: 18:40

I går var jeg på rockekonsert med Josefine, Mathilde og Elisabeth. Etter konserten gikk vi hjem til Mathilde og så film, vi ble avbrytt av Endre, Anders og Vegard (haha). Jeg hadde en super koselig kveld hos Mathilde med kule folk!

Ansiktsmaske p0g :-)


Agurk må til når man har ansiktsmaske ;-)


Fjortiss posing!Og han sier vi er fjortisser hahahahahhah xp

 

Klokka ringte halv 9 hvor vi måtte stå opp siden vi skulle dømme håndballkamp. Det gikk helt supert. Elsker å være med de aller beste. Vi dømte 4 kamper hver, nå fikk jeg den følesen om hvordan det er å kritisere trener, haha. That's life!

Kamilla ♥


Hahhahahahahahah xD


Søtiser :-)

Therese i farta ;-D

 

Jeg vil også gratulere min allerbestevenninne Johanne med 13.årsdagen! Håper du har hatt en fantastisk dag, du fortjener det beste Jeg er utrolig glad i deg og det har og kommer jeg alltid til å være. Remeber that! Your amazing! ♥

Btw så står jeg på en krakk. (Vet ikke hvorfor er en stund siden) Men masse minner har vi hvertfall!

 

Men nå skal jeg på Livingstone, så jeg får begynne å stelle meg. Ha en fin lørdagskveld ♥

- MARIAMATHIASSENSkrevet: 12.11.2010 Klokken: 18:47

Jeg stresset hjem fra håndballtreningen, siden jeg måtte dusje og stelle meg. Klarte å presse inn et innlegg har. (Hat dårlig tid btw). Jeg skal snart videre til Josefine og Mathilde, så skal i på rockekonsert med kjente band fra Farsund. Jeg skal også sove hos Mathilde i natt siden vi skal dømme vår (første) håndballkamp. Jeg er spendt. Vi skal også spille kamp på søndag. Men slapp av dere skal høre noen ord fra meg! Men jeg må løpe, dere får ha en fin helg! :-)

Random, siden jeg har pakket ned kamera!

 

Stresser du ofte?

- MARIASkrevet: 11.11.2010 Klokken: 21:50

grilling av pinnebrød! Vi grillet pinnebrød i peisen. Haha, ganske morsomt men det var faktisk kjempe godt. Når jeg hørte de sa at vi skulle grille pølser så skjønte jeg ingenting. Inntil jeg skjønte at vi skulle grille dem i peisen. Jeg har hatt en flott kveld med konfirmantundervisnig. Reisten av kveld går på øving av geografi test, woho sier jeg bare! Dere få ha en forsatt fin kveld. ♥Smil til verden og verden smilet til deg :-)

 

Hadde egenlig en film av grillingen (haha), men den vil ikke lastes opp i "movie maker" ellernoe. Så det er jo topp! Nå skal jeg gå igjennom geografien før jeg legger meg. God natt ♥

 

Har du grillet pinnebrød i peisen?

-  MARIA

hits