Skrevet: 20.02.2012 Klokken: 18:47

Heei ?

Skulle bare innformere om at Maria har fått navnet Marycool, og det er en grunn for det.. Hun er awsoooome kul, digger henne delux! Har egentlig ikke ord til å beskrive henne, hadde tatt laang tid. Livet hadde ikke vært det samme uten henne.. klarer ikke tenke tanken av å ikke se smilet hennes hver dag på skolen! Hun har verdens kuleste latteren, òg så mye vi ler av som egentlig ikke er morsomt, haha! Du maria skal vite at uansett hva som skjer så holder vi sammen, det vil vi alltid gjøre! Du er så utrolig herlig, god, støttende, god å snakke med, snill, morsom og så evig mye mer.. Du er rett og slett helt ubeskrivelig! Takk for alt det brae du gjør mot meg, og så mye som du støtter meg når det gjelder mamma og andre ting som støter på i livet! Hva skulle jeg gjort uten deg?!? Kunne sagt så mye mer, men nå har vi jo time så tar det en annen dag.. Du skal vite at du har så sinnsykt stor plass i hjerte mitt, og jeg er så utrolig glad vi er bestevenner! Det er så godt å kalle deg min bestevenn, oss to for alltid ? loveyou, verdens beste! 


I love you allerbestevenn <3

 

Helene Dale Ubostad ♥Skrevet: 17.02.2012 Klokken: 11:16

God morgen eller god formiddag!!

Forøyeblikket er jeg på skolen, og sitter bare og venter til det er helg. Er jo egentlig ikke så masse og vente på, skal rett ned på jobb etter skolen. Men etter det heeelg. Can't wait. Dere får ha en finfin helg!! :)

 

 

Hva skal dere i helga?

- MARIASkrevet: 20.10.2011 Klokken: 22:31

Harry, Niall, Zayn, Louis og Liam var alle med som singel-artist (visst det er det det heter) på X-factor i England. Men det gikk ikke så alt for bra. Etter X-factor ble gutta samla og er nå blitt et verdens kjent boyband. Jeg elsker dem allerede, haha. Den nye sangen de har elsker jeg enda mere. 

♥♥♥

 

Hva synes du om One Direction?

- MARIA MATHIASSENSkrevet: 01.06.2011 Klokken: 21:24

Hey :-) som dere kanskje har skjønnt blir søte Maria bloggrapa av meg, Mathilde <3 mohahahaha ^^ mene ville bare si at jeg synes Maria aka verdens kuleste er verdens kuleste :-) hun er alltid i topp humør, og gjør alltid etellerannet som folk ler av - av og til med vilje, men mesteparten kommer naturlig ;-P men hun er hvertfall en super venn, som alltid stiller opp for meg, og som jeg kan snakke med om alt :) 

 

kjempe gla i du, Maria ;-)

 


og hvem sier vi har fritids?!?!


hits